Torres ikke med for Spania

Fernando Torres er ikke uttatt i den spanske landslagstroppen. Unggutter opptatt med landslag. Mer om Lauri Dalla Valle.

Bare Pepe for Spania
Spania har ikke tatt med Fernando Torres til troppen for landskampene hjemme mot Sverige og Nord-Irland, selv om Rafael Benitez har antydet at han nå vurderer toppscoreren som kampklar igjen.

På Merseyside vil man sikkert være fornøyd med å ikke ha sitt rekordkjøp av gårde med landslaget de neste to ukene, men betyr det samtidig at han ikke vil benyttes mot Fulham i morgen?

Pepe Reina er dermed den eneste røde som er med i troppen til Luis Aragone, siden Xabi Alonso også er skadet.


Ajdarevic og O'Connor på landslag
Juniorspillerne Astrit Ajdarevic og Shane O'Connor vil være involvert med henholdsvis Sverige U18 og Irland U18 den nærmeste måneden.

Astrit skal være med i en landslagsamling i Bosön 29.11-02.12, hvor hele 61 spillere født i 1990 vil være involvert.

Shane er med i troppen til to privatlandskamper mot Tyskland U18 13. og 15.november.


Dalla Valle for Liverpool U18
Stortalentet Lauri Dalla Valle vil inntil videre spille for Liverpools U18 lag, bekrefter sjefspeider på akademiet Malcolm Elias. Faren til Lauri understreket av penger ikke var hovedårsaken at den offensive midtbanespilleren kom til den røde delen av Merseyside.

- Jeg er veldig glad for at Lauri har bestemt seg for å komme til Liverpool, sier Malcolm Elias.

- Han er veldig talentfull spiller med stort potensial, og som har en stor fremtid foran seg. Denne kontrakten gir også en beskjed til andre unge spillere i Finland at man kan komme langt med hardt arbeid.

- En overgang til Liverpool, som har spillere som Gerrard, Carragher og Hyypiä, vil bli en stor utfordring for ham.

- Vi ønsker ikke å legge for store forventninger på ham, og vi vil la ham ta steg for steg, men du kan ikke unngå dette helt i en klubb som Liverpool, sier Elias som sier at Dalla Valle vil begynne sin karriere i LFC på U18 laget.

- Vi kunne ha fått mer penger andre steder, forteller far Loreno Dalla Valle. - Lauri mente imidlertid at dette var den beste løsningen.