Torres innordner seg systemet

Fernando Torres mener at spillerne må innordne seg etter måten Rafael Benitez disponerer troppen på. Arsenal-russer prøvde seg også på Liverpool. Pacheco med hat-trick for Spania U17.

Fernando Torres lar seg ikke affisere av at manager Rafael Benitez roterer på sin stall, slik at han blir benket av og til. Etter at den spanske stjernespissen har startet de to siste kampene for Liverpool, spekulerer pressen i at han blir hvilt igjen i Champions League-kampen mot Marseille i morgen kveld.

- Vi spillerne må innrette oss etter systemet som manageren benytter, i stedet for at systemet blir tilpasset til å passe spillerne, sier angriperen til Champions Magazine.

- Manageren vil bestemme hvem som spiller, alt etter hvem han trenger til hver enkelt kamp. Det er de spillerne som passer best til akkurat denne kampen som vil få starte. Jeg liker å føle press og ansvar når jeg spiller. Jeg er vant til det, legger han til.

Russer vurderte å kjøpe Liverpool
The Daily Telegraph melder at den russiske milliardæren Alisher Usmanov prøvde å kjøpe en stor aksjepost i Liverpool for to år siden. 55-åringen, som nå i stedet har brukt £120M på å kjøpe 23% av aksjene i Arsenal, skal ha holdt samtaler med tidligere Liverpool-formann David Moores og daglig leder Rick Parry om kjøp om en lignende aksjepost i Merseyside-klubben i perioden hvor styret på Anfield lette etter nye investorer. Det ble imidlertid ingen avtale med Liverpool ettersom Moores ønsket å kvitte seg med hele sin aksjepost på 51%. Usmanov og hans partner Farhad Moshiri skal også ha fått kalde føtter på grunn av den store pengesummen som ville gå med til å bygge Liverpools nye stadion i Stanley Park. Uzbekistan-fødte Usmanov er Russlands 18. rikeste mann, med en privat formue på nesten tre milliarder pund.

Pacheco med hat-trick
Daniel Pacheco scoret tre mål da Spania U17 åpnet EM-kvalifiseringen med 6-0-seier mot San Marino U17 i går. Liverpool-spissen er for tiden med det spanske U17-landslaget til tre EM-kvalifiseringskamper som spilles i Andorra. Nå gjenstår kampen mot vertsnasjonen i morgen og oppgjøret mot Wales på lørdag. De to beste lagene går videre til eliterunden.

Halsey dømmer Tottenham-kampen
Mark Halsey har blitt satt opp som dommer til kampen Liverpool v Tottenham på søndag. Som linjemenn har han fått med seg herrene Simpson og Sygmuta, mens Phil Dowd er fjerdedommer.