Torres legger press på Atletico?

Daily Mail hevder at Fernando Torres vil legge press på ledelsen i Atletico Madrid for å få komme til Liverpool. Man City ønsker også Benayoun. Premier Travel er konkurs.

Daily Mail skriver at Fernando Torres nå vil legge press på toppene i Atletico Madrid for å få fortgang på overgangen til Liverpool. 23-åringen frykter at han skal bli priset ut av en overgang, og skal nå være klar til å konfrontere president Enrique Cerezo med at han vil bort fra Madrid-klubben.

Atleticos prisforlangende på £27M er i stiveste laget for de røde, som på sin side har tilbudt både Djibril Cissé og Luis Garcia i bytte. Cissé er verdsatt til £8M, noe som vil redusere kontantbeløpet Liverpool må ut med betraktelig. Daily Mail tror også at La Liga vil appellere til franskmannen som nylig kjøpte seg feriehus i Spania.

Cerezo bekreftet at Liverpool har problemer med å innfri prisforlangende for Torres i går, da han uttalte at hans klubb fortsatt ikke hadde mottatt noe bud på spilleren.

City vil også ha Benayoun
Tabloidavisen Mirror hevder i dag at Manchester City også ønsker seg Liverpools transfermål Yossi Benayoun, og de lyseblå skal nå stå klare med et bud på £4M.

Ifølge skysports.com håper imidlertid spilleren selv at han fortsatt kan sikre seg en overgang til Liverpool.

- Vi venter fortsatt i spenning, uttaler spillerens agent, Ronen Katzav.

- Vi har fått et tilbud fra West Ham, men vi venter for å se om de to klubbene kan enes om en avtale. Jeg skal ikke si at Yossi er desperat etter å flytte på seg, men det som skjer er bare naturlig. Alle spillere i verden ville ønske å spille for Liverpool.

Premier Travel er konkurs
Styret i Premier Travel har slått selskapet konkurs. Bodø-selskapet mislykkes som kjent fullstendig med sitt opplegg rundt Champions League-finalen i Aten, og det er nå klart at ikke alle kundene som har kjøpt billetter gjennom selskapet vil få tilbake pengene.

Styreleder Ole Morten Husmo forteller til Avisa Nordland at selskapet ikke lenger kunne vente på pengene Premier Travel betalte til samarbeidspartneren Downhill Travel. Downhill mottok i overkant av en million kroner fra Premier Travel for billettene til Champions League finalen i Aten. Disse billettene viste seg å være falske.

- Vi fikk signaler på at det kunne gå over fire måneder før pengene kunne tilbakebetales til oss. Vi kan ikke la kundene våre vente så lenge med å få pengene tilbake,  sier Husmo til an.no.

Ifølge Husmo vil Reisegarantifondet dekke beløpet kundene har tapt etter billettkjøp gjennom selskapet. Men ikke alle vil få tilbake pengene.

- Reisegarantifondet dekker kun pakketurene vi solgte. De dekker ikke billettene for dem som valgte å komme seg til Aten på egen hånd, og heller ikke de som kun kjøpte billett til selve kampen.

Sistnevnte skal ifølge Husmo kun dreie seg om en til to personer.

- Heldigvis er det få som ikke får noen penger tilbake. De som kjøpte billett til Aten utenom Premier Travel vil selvsagt ikke få dekket beløpet av oss. Dette er jo selvfølgelig svært beklagelig for de som har tapt penger, også for de som har ventet lenge på en avklaring. Vi kan ikke gjøre annet enn å legge oss flate i denne saken. Dette gikk ikke som vi hadde håpet. Når det er sagt, er ikke vi det eneste selskapet som har blitt lurt i denne saken.

- Reisegarantifondet tar nå over saken, og på deres hjemmeside informerer de om saken. Vi har i tillegg vært i kontakt med flere av kundene, så de bør være godt informert, sier Husmo.

Han bedyrer at styret ikke var helt enig med daglig leder Tom Karoliussens reiseopplegg i forbindelse med finalen. Når konkursen nå er et faktum vil selskapet ha tapt aksjekapitalen som er på 350 000 kroner. I tillegg taper Tom Karoliussen penger han har lagt ned i selskapet privat.

Salten Tingrett åpnet konkurs i boet til Premier Travel i går, og krav til boet meldes bostyrer, advokat Roald Angell, innen 30.juli. Første skiftesamling vil bli holdt 17.juli.