Torres Liverpoolspiller neste uke?

Spansk sportsavis hevder at Liverpool kan komme til å sikre seg Fernando Torres i løpet av neste uke. Benitez vil kvitte seg med Cissé?

I følge den spanske sportsavisen AS håper Benitez å i løpet av neste uke fullføre en avtale som bringer den spanske superspissen Fernando Torres til Anfield. Sportsavisen hevder at Torres ønsker å gå til de røde, og at dersom Liverpool bestemmer seg for å bla opp 36 millioner euro, vil ikke Atletico kunne nekte Benitez å prate med Torres.

Den samme sportsavisen hevder at Torres sin nåværende klubb, Atletico, skal ha akseptert at Torres ønsker å flytte videre.

Torres sin klausul var mye høyere tidligere. 90 millioner euro ville vært så å si umulig for hvilken som helst klubb å betale. I fjor endret man imidlertid denne klausulen, slik at det nå er mulig å hente Torres for 36 millioner euro. Et stort beløp, ja – men ikke så stort at det skremmer bort de største klubbene i Europa.

Atletico vil heller ikke tape for mye på en slik overgang. 36 millioner euro ville kommet godt med i jakten på en Champions League-plass neste sesong, heter det i AS.

Sportsavisen nevner også at Ricardo Quaresma, Diego Forlan og Jose Antonio Reyes står på ønskelista til klubben fra Madrid.
 

Liverpool ønsker å selge Cissé
Djibril Cissé, som spilte fjorårets sesong i Marseille på utlån fra Liverpool, er sannynligvis på vei bort fra klubben. Flere engelske aviser har den siste tiden linket han til både Bolton og Marseille, og det er ventet at Rafa skal være ivrig etter å kvitte seg med den hurtige spissen.
The Independent skriver i dag at Liverpool kan kunne håpe på å innkassere så mye som 8 millioner pund fra et eventuelt salg. Bolton og tidligere røde Sammy Lee, skal være villig til å bruke store deler av sitt overgangsbudsjett på franskmannen.
Den samme avisen hevder også at Benitez vil være mer enn villig til å gi slipp på mannen med de mange frisyrene hvis et bud på 6 millioner pund skulle dukke opp.