Torres må be om transfer

Atletico Madrid vil tvinge Fernando Torres til å velge klubb. Cissé-samtaler på Anfield i går. £8M i året fra Carlsberg. Mascherano fornøyd med Liverpool-troppen. San Jose for Spania.

Liverpool Echo skriver i dag at Fernando Torres vil bli bedt om å velge mellom Atletico Madrid og Liverpool av sin nåværende arbeidsgiver når han returnerer fra ferie 10.juli. 23-åringen skal allerede ha latt det bli kjent at han er veldig fristet av en overgang til Anfield. Atletico gjør imidlertid sitt ytterste for å trenere en slik overgang, og vil nå tvinge sin stjernespiss til å be om en transfer.

Cissé-samtaler på Anfield i går
L'Equipe melder at presidenten i Olympique Marseille, Pape Diouf, var i Liverpool i går for å komme til enighet med Rick Parry og Liverpool om en overgang for Djibril Cissé. Det blir meldt om konstruktive samtaler, der de to klubbene jobbet for å bli enige, og hvor man gjorde fremskritt. Liverpool sitter nå med utspillet.

- Vi har blitt lovet et svar i løpet av de neste dagene, sier Pape Diouf til Marseilles offisielle nettside.

Cissé var også tilstede selv, og skal fortsatt være mest interessert i å spille for den franske klubben.

- Cissés nærvær var nødvendig. Uten å blande seg inn i forhandlingene, gjorde han det helt klart at han ønsker å fortsette i Marseille, siteres Diouf.

£8M i året fra Carlsberg
Liverpool Echo melder i dag at den nye sponsoravtalen som Liverpool FC har skrevet med hovedsponsor Carlsberg er verdt rundt £8M i året for klubben.

Mascherano fornøyd med medspillerne
Javier Mascherano uttaler til Liverpool Echo i dag at han ikke har peiling på hvor mye penger Liverpool må bruke for å kunne konkurrere med Manchester United om ligatittelen.

- Av og til har du det du trenger hjemme, og trenger ikke å gå og handle, sier Mascherano og antyder dermed at han er fornøyd med sine medpsillere.

- Vår plan er å vinne alt vi deltar i den kommende sesongen. Det burde være planen for viktige lag som Liverpool hvert år, legger han til.

San Jose i U19-troppen til Spania
Mikel San José, som skrev under på en treårskontrakt med Liverpool i dag, er i U19-troppen til Spania til en treningsleir i forkant av U19-EM senere i sommer. Troppen kuttes fra 22 til 18 mann når EM-sluttspillet starter. Alle Spanias kamper går på Eurosport. Mesterskapet spilles i Østerrike i tidsrommet 16.-27.juli.

Gratis webcast fra U20-VM
FIFA melder at alle de 52 kampene fra sommerens U20-VM i Canada blir vist gratis på internett. Liverpool har som kjent to representanter med i mesterskapet som starter i helgen, Lucas Leiva for Brasil og Emiliano Insua for Argentina. Om du vil finne ut mer om hvordan du kan se U20-VM gratis på nettet, anbefaler vi denne linken hos FIFA.com.