Torres med legesjekk på Anfield i dag

Spanske medier melder at Fernando Torres skal gjennom en legesjekk på Anfield i dag, mens Luis Garcia skal gjennom samme prosedyre i Madrid. Mascherano og Argentina klare for kvartfinale.

Reuters skriver at Fernando Torres høyst sannsynlig vil ha sin legesjekk på Anfield i dag, før overgangen fra Atletico Madrid formaliseres.

- Vi er i samtaler, men ingenting er signert ennå, siteres Atletico-president Enrique Cerezo av nyhetsbyrået.

- Overgangen er ikke et faktum ennå, og Fernando Torres er fortsatt Atletico-spiller, men det kan forandre seg i dag, innrømmer han.

Reuters støtter seg til spanske medier når de forteller at 23-åringen vil ha sin legesjekk på Anfield i dag, før han skriver under på en langtidskontrakt med de røde.

- Jeg vet ikke når alt vil skje, er alt Cerezo vil si om den saken.

- Alt jeg kan si er at Fernando Torres er en stor fotballspiller som mange klubber verdsetter høyt. Uansett hva som skjer må våre fans forstå at dette er til klubbens beste.

Dersom overgangen blir et faktum til de summene som har vært nevnt tidligere vil det ikke bare bli Liverpools transferrekord med klar margin, det vil også bli den høyeste overgangssummen som noen gang er betalt for en spansk spiller. Den forrige rekorden ble satt da Gaizka Mendieta gikk til Lazio fra Valencia i 2001.

Torres, som kom til Atletico som 11-åring, har vært klubbens toppscorer de siste fem sesongene.

Luis Garcia vil nå gå motsatt vei, og han skal ha ankommet Madrid i går kveld, og skal nå gjennom en legesjekk der kneet han skadet mot Arsenal i januar vil bli grundig undersøkt, for å sjekke om han er fullstendig skadefri igjen.

- De to overgangssakene avhenger ikke av hverandre. Luis Garcia har hele tiden vært villig til å returnere til Atletico, og det ser ut som det vil skje, avslutter Cerezo.

Mascherano klar for kvartfinale
Javier Mascherano spilte igjen hele kampen da Argentina i natt slo Colombia 4-2 i Copa America. I den andre kampen i gruppen vant Paraguay komfortabelt 3-1 over USA, og både Argentina og Paraguay er dermed allerede klare for kvartfinalene før den siste kampen i gruppespillet.