Torres presenteres i morgen?

Liverpool Echo tror at Fernando Torres vil bli presentert som Liverpool-spiller i morgen, etter å ha tatt legetesten på Anfield i dag. Heinze vekker harme i Manchester.

Liverpool Echo skriver at Fernando Torres er på Merseyside i dag, for å fullføre £26.5M-overgangen fra Atletico Madrid. Lokalavisen skriver samtidig at det er helt klart at Peter Crouch ikke kommer til å forlate klubben som en følge av 23-åringens ankomst.

Enkelte medier påstod i helgen at Crouch var den eneste Liverpool-spilleren med bare to år igjen av kontrakten som ikke hadde blitt invitert til åpne forhandlinger om en ny avtale. Dette er rapporter som Rick Parry tilbakeviser på det sterkeste i dag.

- Det stemmer ikke at Crouch er det eneste spilleren som ikke har blitt kontaktet angående en ny kontrakt. Peter er så absolutt med i Rafa Benitez sine fremtidsplaner, siteres Liverpools daglige leder.

Med Torres sin ankomst er det imidlertid sannsynlig at en spiss også vil forsvinne ut porten. Craig Bellamy er per i dag den som peker seg mest ut i så måte.

Echo skriver at Torres skal gjennomføre legesjekken i dag, og avisen tror at spanjolen vil bli presentert som Liverpool-spiller i morgen.

Heinze vekker harme i Manchester
Liverpool Echo skriver ellers at det har vakt sterke reaksjoner blant Manchester Uniteds tilhengere at Gabriel Heinze vurderer en overgang til Liverpool. Argentineren skal imidlertid ha fortalt Liverpool-ledelsen at han ønsker å bli den første spiller siden Phil Chisnall i 1964 til å flytte direkte fra Old Trafford til Anfield.

Heinze skal ikke være helt fornøyd med tingenes tilstand i Manchester etter at Patrice Evra tok hans plass på laget. Venstrebacken ønsket også en forbedret kontrakt i sommer, men United skal da ha svart med å åpne for bud på spilleren. Old Trafford-klubben liker imidlertid svært dårlig at deres spiller kan havne hos erkerivalen.