Torres-skade ikke alvorlig

Fernando Torres sin skade er ikke alvorlig, og han blir klar til lørdagens kamp mot Island. Med andre ord ingen grunn til bekymring for Liverpool.

Som vi meldte i går måtte Fernando Torres avbryte gårsdagens trening etter å ha fått en smell i høyre kne. £18 millionersmannen sier selv at det ikke er alvorlig, og at han vil bli spilleklar til Spanias kamp mot Island på lørdag.

- Jeg fikk en smell etter sammenstøt med Albelda, og tenkte ikke over det med en gang. Jeg kjente det mer utover dagen, og legen fortalte meg at selv om det kanskje gjorde vondt var det ikke noe alvorlig. Nå skal jeg hvile mesteparten av dagen, og være helt klar for lørdagens kamp, sier Torres til Daily Mail.

Torres har allerede møtt en del solide forsvarer, og hadde en liten disputt med blant John Terry i Chelsea-kampen på Anfield - hvor Torres klarte holde seg rolig.

- Motstandere vil alltid prøve å sette deg ut av spill, men fotball er spilt med ballen og ikke med munnen. Jeg visste på forhånd at den engelske ligaen var langt mer fysisk enn den spanske.