Torres står nå øverst på ønskelisten

Fernando Torres står nå øverst på Rafael Benitez sin ønskeliste for sommeren, ifølge Liverpool Echo. Stadionplaner offentliggjøres i begynnelsen av juli. Bellamy tas i forsvar.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at Atletico Madrid-kaptein Fernando Torres nå fremstår som Liverpools fremste transfermål for sommeren. Rafael Benitez skal nå prioritere et kjøp av den 23 år gamle spissen, etter at Madrid-klubben har besluttet å gi slipp på sin store stjerne.

Torres kan komme til å koste Anfield-klubben £24M-£27M, om man skal dømme etter utkjøpssummen i spillerens kontrakt. Det er trolig det faktum at Atletico ikke kvalifiserte seg for neste års UEFA-cup som nå fører til at de blir tvunget til å selge Torres.

Liverpool må imidlertid handle raskt, da både Chelsea, Manchester United og Arsenal har hatt følere ute etter spilleren.

23-åringen har gjort 82 mål på 212 ligakamper for Ateltico, og står bokført med 14 mål på 42 landskamper for Spania.

Stadionplaner avsløres ikke før i juli?
Echo skriver ellers i ettermiddagens utgave at Liverpools reviderte stadionplaner trolig ikke vil bli offentliggjort før i begynnelsen av juli. Mange hadde forventet at dette skulle skje i begynnelsen av inneværende uke.

Tidligere kollega tar Bellamy i forsvar
Tidligere Wales-spiss Iwan Roberts liker ikke at Alan Shearer fraråder Newcastle å kjøpe Craig Bellamy. Han mener dette er galt av scoringslegenden.

- Jeg er sjokkert over at Shearer går løs på Craig gjennom media. Da Craig spilte for Newcastle var de et mye bedre lag, sier Roberts til BBC Sport Wales.

Roberts har spilt sammen med Bellamy både for Norwich og på det walisiske landslaget. Han innrømmer at Bellamy har temperament, og at dette av og til har ført til feider med managere og medspillere.

- Shearer og Bellamy har hatt sine krangler, og ting har skjedd. Det er tydelig at Shearer fortsatt er veldig bitter, da det er ulikt ham å kritisere folk offentlig. Men det er forferdelig å gå ut på den måten han nå har gjort, og si at han måtte drikke seg full da han hørte at Newcastle var ute etter Craig igjen.