Torres stortrives i Liverpool

Liverpools nye nummer 9 trives i Liverpool og Premier League, og er imponert over atmosfæren på kampene. Superspissen følte ikke lettelse da han åpnet målkontoen.

£18 millionermannen Fernando Torres scoret et flott mål i sin første kamp på Anfield - da han viste fart, styrke og glimrende avslutningsegenskaper. Nå er spissen tilbake i Spania, for å representere Spanias landslag mot Hellas.

- Målet hjelper på når jeg nå prøver å omstille meg til en ny liga, men jeg følte aldri noe press - så jeg ble ikke lettet av å score. Fansen har store forventninger til meg ettersom jeg kostet mye penger, men alt jeg kan gjøre er å score mål slik jeg gjorde mot Chelsea, sier 23-åringen til The Guardian.

- Manchester United og Chelsea er av de sterkeste lagene, men alle kampene her er intense og tette. Du må legge opp spillet etter motstanderen. Fotballen er langt mer fysisk her borte, men jeg liker det. Det er sjeldnere stopp i spillet, noe som gir mer flyt. For fansen og oss spillere er det glimrende.

- Alt er annerledes i England, og det må jeg bli vant til. Fansen synger hele kampen gjennom, og skaper en annerledes atmosfære. Supporterne synger også før kampen. Det er ikke som i Spania.