Torres utfordrer Drogba

Fernando Torres håper å kunne gi Didier Drogba kamp om toppscorertittelen i Premier League. Serieåpning for reservelaget. U16 vant i Italia. Pausen snart over for U18.

I forbindelse med Spanias EM-kvalifiseringskamp på Island på lørdag uttaler Fernando Torres til spansk presse at han tar mål av seg til å bli toppscorer i Premier League. Målet er å score flere mål enn Chelseas Didier Drogba, som ble toppscorer i fjor.

- Jeg er fornøyd med innsatsen min i Liverpool så langt, men supporterne har bare sett 60% av den virkelige Torres ennå. Det er ikke enkelt å bli toppscorer i Premier League, men de første ukene har vist at det ikke vil bli enkelt for Didier Drogba å gjenta suksessen fra i fjor heller, siteres Liverpool-spissen som nå står bokført med tre ligamål på fire kamper etter to nettkjenninger mot Derby i helgen.

- På lørdag skjønte jeg hvordan det er å bli forgudet på Anfield. Folk var meget godt fornøyd med mine scoringer, og det var en stor opplevelse. Men det er viktig å understreke at jeg ikke bare er opptatt av antall mål jeg gjør denne sesongen. I Premier League-sammenheng er jeg fortsatt et ubeskrevet blad. Mitt mål er å imidlertid å oppnå suksess med Liverpool og bli den beste spissen i klubbens historie. Jeg vet det er en tøff målsetting, men jeg ser på det som en utfordring.

Raul mener Torres har fått et løft
Spisspartneren til Torres på det spanske landslaget, Raul, mener at overgangen til Liverpool har gitt rekkekameraten et løft. Han mener at den tidligere Atletico Madrid-spilleren allerede har utviklet seg til en bedre spiller i løpet av den korte tiden han har tilbrakt på Merseyside.

- Fernando var et ikon i Atletico, men måtte ta en beslutning om sin fremtidige karriere. Det er en beslutning jeg respekterer. Han opptrer annerledes nå, og ser ut til å trives med sitt nye liv, sier Raul til spansk presse.

- Jeg så debuten hans mot Aston Villa på TV, og jeg så også hans flotte mål mot Chelsea. Det er ikke tvil om at han har tatt et stort steg i riktig retning. Han ga mye til Atletico, og nå er det på tide med en ny utfordring. Jeg er sikker på at han vil lykkes, legger stjernespissen til.

- Med en god trener som Rafael Benitez og spanske lagkamerater til å hjelpe seg, vil overgangen bli lettere.

Serieåpning for reservelaget
Liverpools reservelag spiller sin første offisielle kamp for sesongen borte mot Middlesbrough i kveld. Liverpool.no vil komme tilbake med lagoppstillingen til denne kampen så snart den foreligger.

U16 til topps i Italia
Liverpool Daily Post melder at Liverpools U16-lag gikk til topps i en turnering i Venezia i Italia i helgen. Disse spillerne returnerte til Merseyside sammen med trener Dave Shannon i går, og en del av dem vil være involvert med U18 på lørdag.

Omsider juniorkamp igjen
Etter en lang pause grunnet et par utsatte kamper skal nemlig Liverpool U18 endelig i aksjon igjen i helgen. Det skjer borte mot Nottingham Forest på lørdag. Avspark er kl. 12.00. Da vil Hugh McAuleys mannskap få sin første sjanse til å rette opp inntrykket etter stortapet for Aston Villa i serieåpningen.

- Ettersom halve U18-laget har vært med Dave Shannon til Italia, har det vært ganske stille på akademiet. Men vi som har vært her har fått trent bra. Det blir nesten som vi starter sesongen på nytt mot Forest, etter en så lang pause. Vi må prøve å rette på et par ting fra den forrige kampen vår. Vi må gå til kampen med en positiv holdning og prøve å forbedre oss. Jeg er sikker på at vi klarer det, sier McAuley til Liverpool Daily Post.

- Spillerne vil jobbe hardt resten av uken med det for øyet, og forhåpentligvis vil vi se fremgang i ukene som kommer. Det er tre uker siden vi spilte sist, men vi skal nok klare å komme i gang igjen.

Carson tror ikke han får spille
Liverpools utlånte keeper Scott Carson er en av tre keepere i Englands tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Israel og Russland, men selv har sisteskansen ingen forhåpninger om å få spilletid i disse kampene. Steve McClaren er nemlig ventet å velge mellom Paul Robinson og David James som førstekeeper.

- Det er fint å være involvert med England, men det blir nok mest trening for min del, medgir 22-åringen og spøker med at målvaktstrener Ray Clemence har større sjanse til å få spille enn det han selv har!

- Jeg må bare jobbe hardt og legge så mye press på Paul Robinson og David James som mulig, legger han til.