Tottenham-omkamp kan gi utsettelse

Tottenhams uavgjorte resultat mot Cardiff i kveld, kan skape terminlistekaos for Liverpool. Dersom de røde vinner kvartfinalen i ligacupen mot Arsenal, må kampen mot West Ham utsettes.

Cardiff og Tottenham spilte i kveld 0-0 i 3.runde i FA-cupen i den walisiske hovedstaden. Det betyr at Tottenham må ut i omkamp hjemme på White Hart Lane 16./17.januar. Dette sammenfaller med datoene for første kampen i semifinalene i ligacupen.

Det betyr at dersom Liverpool slår Arsenal i sin kvartfinale på tirsdag, så må de ut i semifinaler mot Tottenham i Carling Cup onsdag 24.januar (borte) og tirsdag 30.januar (hjemme). I så fall må det finnes en ny dato til ligakampen mot West Ham på Upton Park 30.januar.

Denne kampen kan ikke flyttes til helgen 27./28.januar, der Liverpool nå har fått spillefri ettersom de er slått ut av FA-cupen. West Ham henger nemlig fortsatt med i cupen, og skal spille sin kamp i 4.runde denne helgen. Lørdag 17.februar kan imidlertid være en aktuell dato, dersom West Ham ryker ut av cupen i 4.runde. Denne datoen er nemlig satt av til 5.runde i FA-cupen. Likeså er lørdag 10.mars nå ledig for Liverpools vedkommende, da denne datoen er forbeholdt 6.runde i verdens eldste cupturnering.