Tredjeplass igjen

Bookmakerne tror på status quo for Liverpool i 2007/08. – Gerrard en av verdens beste. Premier Travel slått konkurs, røde fans taper penger.

Liten tillit til Liverpool
Tippebladet Tips har samlet oddsen fra 15 bookmakerselskaper for hvem som vinner Premier League 2007/08.  Det er nesten dødt løp mellom Chelsea og Manchester United, hvor man får 2,47 eller 2,51 ganger pengene i gjennomsnitt.  Tipper man at Liverpool tar gull vil innsatsen gi et gjennomsnitt på 6,21 tilbake.  Pr. i dag får man igjen 7,60 som det beste fra Betfair mens Victor Chandler bare gir tilbake 5 ganger innsatsen.  Arsenal er neste på listen med 8,89, før det er et enormt sprang ned til Tottenham med 101,07 og Newcastle med 213,86.  Det er ingen tvil om at bookmakerne fortsatt regner med at de ”fire store” fortsatt vil dominere i den engelske toppdivisjonen.


Ronaldinho roser Stevie G
- Cristiano Ronaldo er en stor spiller, men for meg er Steven Gerrard en av de beste i verden, sier Ronaldinho til bladet Zoo.  – Den jobben han gjør for laget gjør ham til en av de største for meg. 

Superstjernen til Barcelona står foran en avsluttende helg i spansk La Liga, hvor de sammen med Real Madrid og Sevilla fortsatt har en muliget til å ta pokalen.  – Vi hadde sjansen til å få et overtak i siste kamp mot ga fra oss viktige poeng, men vi har ikke gitt opp, konkluderer brassen.


Premier Travel går inn
- Ikke alle vil få pengene sine tilbake, sier Ole Morten Husmo i Premier Travel til ABC Nyheter.  – Vi kan ikke lenger vente på selskapet i Østfold.  Styrevedtaket om å begjære oppbud er fattet, sier styrelederen.

Premier Travel solgte som kjent en rekke turer til Champions League finalen i Aten, men trakk seg i siste liten da man ikke fikk landingstillatelse.  De som likevel reiste fikk tildelt falske billetter.  Billettene var bestilt via Downhill Travel, som er selskapet nevnt fra Østfold.

- Reisegarantifondet vil nå gå inn for å dekke det folk har betalt til oss, men dessverre gjelder ikke det alle, fortsetter Husmo.

Hvem er det som ikke får pengene tilbake?

- Reisegarantifondet dekker kun det de definerer som reise, det vil si pakketuren de kjøpte av oss.  Det betyr at de som valgte å reise på egenhånd ikke vil få refunderte utgiftene på den ”nye” reisen til Aten.  I tillegg vil de som kun kjøpte kampbillett ikke få refundert noe.  Det regnes ikke som reise.

- Jeg er litt usikker på prisen for kampbilletten, men jeg tror det var rundt 8000 kroner.  De pengene blir ikke refundert.

Tidligere i uken uttalte daglig leder i Premier Travel, Tom Karoliussen, at man vurderte å politianmelde Downhill.  Daglig leder i Downhill, Kjetil Karlsen, har på sin side politianmeldt sin italienske agent for svindel. 
I utgangspunktet skulle Premier Travel aldri arrangert tur til Aten, men Karoliussen ville det annerledes, skriver ABC Nyheter videre.

- Ja, han bestemte dette helt selv, noe som var stikk i strid med et vedtak fattet av styret i selskapet.  Nå har han så stor aksjemajoritet at han kunne gjøre det, men det var ikke planen i det hele tatt av vi skulle selge turer til Aten.

- Det var fint å høre at saken nå løser seg, sier en av de reisende Roy Jespersen.

- Når det aldri forelå en landingstillatelse i Aten, men likevel valgte han å selge billetter, ja da tar du store sjanser.  Jeg føler på meg at hele bransjen er litt ullen og at man hele tiden ser etter å tjene raske, enkle penger.  Dersom jeg oppsummerer det hele nå kommer jeg opp i circa 17-18.000 kroner, som inkluderer egenkomponert reiserute og billett utenfor stadion.  Det kan jeg leve med, men jeg synes oppriktig synd på de som ikke får igjen pengene sine.