Trekning fredag

Dersom Liverpool går videre etter kveldens kamp, blir det trekning for kvart og semifinalen fredag. 25.000 krever adelstittel til avdøde Bob Paisley.

Med seier eller uavgjort, og faktisk også ved tap, kan de røde gå videre til kvartfinalen i Champions League. Sammen med syv andre klubber vil de da være med i fredagens trekning, hvor også semifinalen trekkes.

Trekningen finner sted i Athen klokken 12.00, og EUROSport, og sikkert også Sky Sport News, sender direkte.

Barcelona skal levere tilbake trofeet sitt den dagen og det er årsaken til at begivenheten finner sted i byen hvor finalen skal spilles. Som sagt trekkes også veien til semifinalen om tre dager.
På trekningen vil ikke seeding eller nasjonalitet har innvirkning. Dette blir en ren cuptrekning hvor alle lag kan møte hverandre.

Mange har skrevet under Paisley-opprop
Over tid har det foregått en kampanje for å få tildelt en adelstittel til Bob Paisley, 11 år etter sin død. Mer enn 25.000 har nå skrevet under (må ha britisk adresse for å kunne signere online), blant annet mange representanter til parlamentet fra Merseyside.

Jamie Carragher sier i dag at selv om han ikke fikk oppleve å spille under Paisley ville det være fantastisk dersom en mann som vant seks ligagull, tre E-Cuper for serievinnere, en UEFA-Cup og tre ligacuper på ni år kan bli tildelt tittelen ”Sir” etter sin død.

- Du trenger bare å se på tallene for å skjønne at han er blant de virkelig beste innen sin idrett. Tre titler i den gjeveste E-Cup turneringen sier det meste.