Trio på god vei tilbake

Torres er mye bedre av sin skade. Alonso og Kuyt kan også bli aktuelle mot Everton, mens Agger neppe blir klar. Sliten Benayoun trente i dag. Everton-billetter må hentes på billettkontoret.

Fernando Torres, Xabi Alonso og Dirk Kuyt kjemper en kamp mot klokken for å bli klar til lørdagens Merseyside-derby, men de siste rapportene om alle tre er svært positive, spesielt for Torres.
- Torres gjør store fremskritt. Han ønsker å spille. Jeg snakket med ham tidligere, og han sa:"Hvis du ønsker, så vil jeg være tilgjengelig." Det kan være en liten risiko, men vi må forhøre oss med fysioterapeuten.

- Harry Kewell er i trening, Xabi Alonso løper, Kuyt løper også, men for Agger vil det bli langt vanskeligere.

- Vi må vente og se. Kanskje vi har behov for å bruke én, men ikke alle. Vi har også to viktige kamper etter lokaloppgjøret.

Benítez er også svært fornøyd med å ha Yossi Benayoun tilbake på treningsfeltet etter landskampsavbrekket.
- Han vet at han må trene hvis han skal være med på lørdagens lag, så han var tilbake på trening i dag. Han var sliten, men glad for å være tilbake.

Everton-billetter må hentes på billettkontoret
Den pågående poststreiken i England skaper problemer for alle som har bestilt billetter til Merseyside-derbyet gjennom Liverpool FC. Liverpool-fans må hente sine billetter på billettkontoret på Anfield.
- På grunn av poststreiken har vi tatt den avgjørelsen at alle billettene til Everton-kampen må hentes, og vi har gitt beskjed om det til alle som er berettiget til billett. Billettkontoret vårt er åpent på lørdag morgen, så folk langveisfra kan komme hit før de går til Goodison, sier pressetalsmann Ian Cotton.