Tsjekker takket nei til Liverpool

Den tsjekkiske landslagsforsvareren Tomas Ujfalusi skal ha takket nei til et tilbud fra Liverpool. Det hevder i alle fall spillerens agent. Rafa skal også ha forhørt seg om Jean-Alain Boumsong.

Skysports.com melder at tsjekkeren Tomas Ujfalusi har takket nei til en overgang fra Fiorentina til Liverpool. Det er spillerens agent, Pavel Paska, som hevder at de røde forhørte seg om hans klient var tilgjengelig.

Den tsjekkiske landslagsspilleren har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt, og var linket til Sevilla tidligere i sommer.

Det virker altså som Ujfalusi var en av spillerne som Benitez hadde følere ute etter i går, som et cover for Jamie Carragher mens han er skadet.

Ujfalusi skal ha takket nei til en overgang til Liverpool fordi han ønsker å spille i Spania.

- Liverpool har et problem ettersom Jamie Carragher er alvorlig skadet. Rafael Benitez og Rick Parry spurte meg derfor om jeg kunne viderebringe et tilbud til Tomas. Tomas snakket med sin familie om saken, og han konkluderte med at de var lykkelige i Italia nå, og vil kun flytte på seg om det kommer et tilbud fra Spania. Jeg respekterer hans avgjørelse, selv om den overrasker meg. Liverpool gir aldri slike tilbud to ganger til samme spiller, siteres Paska.

Rafa forhørte seg også om Boumsong
Det virker som om Rafa har sett til Serie A i jakten på en ny midtstopper. Tuttosport melder i alle fall at de røde skal ha forhørt seg om tilgjengeligheten til Juventus-stopper Jean-Alain Boumsong.

En spiller som også Gerard Houllier i sin tid jaktet mens han var manager i Liverpool, mens Boumsong befant seg i Auxerre. Boumsong hadde som kjent et mindre vellykket opphold i Newcastle sesongen 2005/06, etter at han ble hentet dit fra skotske Rangers. Boumsong valgte som kjent å gå til Rangers i stedet for å komme til Liverpool da han var tilgjengelig på Bosman, ettersom den skotske klubben betalte en større sign-on-fee enn Liverpool var villige til den gangen.