Tynn forsvarsdekning for Spurs

Søndagens motstander Tottenham får en midtstopper tilbake fra skade, mens en annen er ute, i tillegg til kapteinen Ledley King. McMahon linkes til Gillingham.

Gardner friskmeldt
I likhet med Liverpool er Tottenham sårbare i sitt midtforsvaret. Klubben fra nordre London har skuffet i sesonginnledningen, ikke minst fordi man har hatt skader i sitt indre forsvar.

Spurs har lidd hele sesongen over å ha sin kaptein Ledley King ute etter en kneoperasjon, og han er fortsatt uaktuell når man kommer til Anfield til helgen.

Michael Dawson er tilbake i et forsvar som fortsett lekker mål, og spilte sammen med Younes Kaboul i 4-4 kampen mot Aston Villa på mandag.

På benken satt Ricardo Rocha, men en ankelskade gjør at portugiseren nå vil være ute i ti uker. Den positive nyheten for Tottenham er at Anthony Gardner er tilbake i trening og kan bli tilgjengelig for troppen som reiser til Anfield.


Ny managerjobb for McMahon?
Lokalpressen i Gillingham skriver at den tidligere midtbanekjempen i Liverpool, Steve McMahon, er høyaktuell til den ledige managerjobben for klubben som nå ligger under streken i League 1.