Uavgjort for San Jose

Spania spilte 1-1 mot Portugal i U19-EM. Fowler har ikke hastverk med å finne seg ny klubb. Ajdarevic ubenyttet reserve da Sverige U17 beseiret Norge U17. Duo uttatt til åpent nordisk U17-mesterskap.

Mikel San Jose Domínguez spilte hele kampen da Spania spilte 1-1 mot Portugal i U19-EM. Nyervervelsen fra Athletic Bilbao var igjen den venstre av to midtstoppere i spanjolenes 4-4-2-formasjon. Spilleren virker å være høyrebent, men lar seg ikke affisere av å måtte ta i bruk venstrefoten i trengte situasjoner. Pasningene går som regel til riktig adresse, og han ser ut til å være brukbar i lufta, som bør være en normal egenskap for en høy og tynn stopper. Langs bakken ble han sjelden satt på de store prøvene. Han kom mest i fokus etter en halvtime spilt. Da resulterte en svært unødvendig takling bakfra i gult kort.

Spania står med fire poeng på to kamper, og har et meget godt utgangspunkt før siste gruppespillskamp mot Hellas lørdag kl.18:00, også den direkte på Eurosport.

Fowler har ikke hastverk
Robbie Fowler har ikke hastverk med å bestemme seg hvor han skal spille neste sesong. Cardiff, Leicester og Sydney FC har alle uttrykt ønske om å sikre seg den frigitte Liverpool-spilleren. Fowler vurderer visstnok åtte tilbud for tiden. Det mest lukrative ser ut til å være fra Cardiff City, som nå har solgt Michael Chopra til Sunderland for fem millioner pund. De skal ha tilbudt Fowler en ukelønn på £20000.
- Robbie nyter den lille friheten han har i øyeblikket. Han er ikke i humør til å skynde seg. Han vurderer åtte tilbud. Telefonen ringer hele tiden, og det er stor interesse, uttaler George Scott, Fowlers agent, til Western Mail.

- Vi har blitt tvunget til å si: "takk skal dere ha, men det får nok være", til et par stykker. Jeg ønsker ikke å rangere tilbudene. Robbie er sin egen herre. Han vil bestemme seg for hva som er riktig for seg og familien spesielt.

- Robbie har seks uker, og det er ingenting som sier at han ikke vil benytte seg av den tiden, før han signerer og endelig bestemmer seg for hvor han skal spille. Det er også en mulighet at han vil vente til flere klubber kommer på banen, og så bestemme seg da.

- Sydney er fremdeles inne i bildet. Vi følte at vi i det minste burde reise dit. De hadde kommet til Liverpool, og vi synes det var høflig å akseptere deres tilbud om å reise dit.

- Tilbudet fra Cardiff får samme seriøse vurdering som de andre. Vi vet at formannen, Peter Ridsdale, er en ambisiøs mann. Jeg kjenner ham, og han har alltid imponert meg som person, en forretningsmann og en fotballmann av hele sitt hjerte.

Seier for Sverige U17
Med syv debutanter i startoppstillingen vant Sverige U17 1-0 mot Norge U17 i den første kampen i Hallands-turneringen (for spillere født etter 1.1.1990). Astrit Ajdarevic, spilleren med flest U17-landskamper i den svenske troppen, var ubenyttet reserve. Sverige møter Tyrkia i morgen kl. 19:00.

Duo uttatt til åpent nordisk mesterskap
Sean Highdale og Scott Wootton er tatt ut på England U17 (spillere født etter 1.1.1991) til åpent nordisk mesterskap i Danmark. England møter Island 30. juli. 24 timer senere heter motstanderen Finland. "Løvene" avslutter gruppespillet mot Sverige torsdag 2. august. Siste kamp i turneringen blir en plasseringskamp 4. august.