Uavgjort igjen for England U21

Scott Carson og hans lagkamerater må vinne siste kamp mot Serbia for å være sikker på å avansere til semifinalen i EM, etter 2-2 mot Italia.

England kunne punktert kampen den første halvtimen, men måtte nøye seg med scoringer fra David Nugent og Leroy Lita etter at spesielt sistnevnte sløste stort med sjansene.  En noe heldig redusering gjorde imidlertid at Italia kom inn i kampen igjen og var best etter pause.  Det var derfor ikke ulogisk at man utlignet på et langskudd i 2.omgang.  Et skudd som Scott Carson nok selv mente han burde reddet, men Liverpools 21-åring har stått bra så langt i denne turneringen.  Carson fikk for øvrig gult kort for å hale ut tiden, ti minutter ut i 2.omgang(!)

Serbia er videre med seks poeng, mens England har to og Italia og Tsjekkia ett poeng hver før siste runde til søndag.  Da møter engelskmennene serberne og behøver tre poeng for ikke å være avhengig av resultatet i den andre kampen.