Ulike spisskvaliteter kan bli avgjørende

Crouch tror spissenes forskjellige styrker kan bli viktig i kampen om ligagullet. Whelan fornøyd med stadionplanene. Brucie overrasket over Fowlers valg.

Peter Crouch tror at variasjonen i Liverpools angrepsstyrke vil øke klubbens sjanser til å hente hjem ligatittelen denne sesongen. De røde har som kjent hentet Fernando Torres, Ryan Babel og Andriy Voronin, mens Craig Bellamy har forlatt klubben. Fra tidligere finnes også Dirk Kuyt i stallen, i tillegg til Peter Crouch selv.
- Det som er fint er at jeg tror at alle spissene kan spille med hverandre. Det er ingen direkte konkurranse mellom oss. Vi kan spille sammen, kommenterer Crouch.

- Jeg tror det blir viktig hvordan spissene kan kombinere, men vi har en god sammensetning av hurtighet og luftstyrke blant de nye spillerne. Det er selvsagt bra for klubben.

Whelan fornøyd med stadionplanene
Tidligere Liverpool-kaptein Ronnie Whelan tror at nye Anfield vil bli et av de beste stadionanleggene i verden.
- Jeg var så heldig å være i Dallas for et par måneder siden da jeg trente noen guttunger. Jeg ble invitert til å møte Tom Hicks og hans to sønner, sier Whelan til Liverpoolfc.tv.

- De ga meg et innblikk i de nye stadionplanene, og min første reaksjon var bare: "utrolig". Jeg var så imponert over designet og måten Tom snakket om dette på. Han var så entusiastisk. Alt ved det nye stadionet er formet rundt The Kop. George Gillett og Tom overvar Barcelona-kampen sist sesong. De var mektig imponert over The Kop og dens tradisjoner.

- Dette er et stadiondesign som ikke har vært sett i England tidligere. Man ser på alt stålet og glasset som omgir det, og det er virkelig fint å se på. Alt kommer til å bli førsteklasses. De har satset alt på å gjøre det beste.

- Jeg er ikke overrasket over at Liverpool-supporterne er veldig imponert og spent på de nye planene. Det er veldig framtidsrettet og førsteklasses.

- Det har vært strålende å spille på Anfield. Det finnes så mange minner og fantastiske kvelder som jeg aldri kommer til å glemme, men det er på tide å gå videre. Liverpool Football Club handler om det beste, og med dette anlegget vil de være det.

- Det nye stadionanlegget gir et speilbilde av et nytt Liverpool. Forhåpentligvis vil det bli starten på en stor æra for klubben igjen, avslutter Whelan.

Brucie overrasket over Fowlers valg
Bruce Grobbelaar synes Cardiff har gjort sommerens kupp på overgangsmarkedet ved å signere Robbie Fowler. Den tidligere storkeeperen er svært forbløffet over at "God" har valgt spill i The Championship.
- Jeg synes det er totalt overraskende at Robbie har forlatt Premier League. Det er deres tap og en seier for Cardiff City. Dave Jones må ha gått rundt med det bredeste smilet i The Championship de seneste dagene. For det å sikre seg Fowler gratis, er en meget god handel, uttaler Grobbelaar til South Wales Echo.