Unge dansker får vise seg frem

Gutten som har fått tilnavnet ”Danmarks Ronaldinho”, 13 år gamle Alexander Jakobsen, skal igjen testes av Liverpool. Landsmannen Nicolai Jørgensen setter også kursen for Merseyside.

Det er den danske avisen Ekstra Bladet som i dag forteller at Alexander Jakbosen på nytt setter kursen mot Liverpool og akademiet i Kirkby. Gutten trente som kjent også en uke på akademiet i mars. Jakobsen, som det siste året har blitt brukt i reklamesammenheng av den Danske Bank, er henrykt over at han igjen er invitert til Merseyside.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til Liverpool. Jeg ble veldig imponert første gang jeg var der, fordi folkene der var så flinke og profesjonelle. Det var bare så bra, sier 7.klassingen som til daglig spiller fotball for det beste guttelaget til KB.

Det er Liverpools danske speider, Jimmy Hansen, som lenge har fulgt opp og hatt et godt øye til KB-spilleren.

- Trenerne på Liverpools akademi er veldig begeistret for Alexander. Han er teknisk god og besitter et stort talent. I tillegg er han en sjarmerende gutt, sier Hansen.

Alexander Jakobsen setter kursen mot Liverpool senere denne måneden, sammen med den 14 år gamle landsmannen Nicolai Jørgensen. Sistnevnte spiller i Brøndby, og beskrives som et at Danmarks største keepertalenter. De røde kan imidlertid ikke skrive noen kontrakt med disse spillerne før de fyller 16 år.