United var også ute etter Torres

Manchester United var også ute etter Fernando Torres. Sir Alex Ferguson innrømmer at Liverpool har gjort et spennende kjøp.

Manchester United har ifølge manager Alex Ferguson flere ganger de siste sesongene vist interesse for Fernando Torres. Da Torres skrev under en seksårsavtale med Liverpool tidligere i sommer, måtte bare Ferguson innse nederlaget.

United-manageren sier at klubben ikke var nær ved å kjøpe 23-åringen denne sommeren, men at det har vært nære på de siste sesongene.

- Torres-transferen til Liverpool var interessant. Han er en spiller vi har sjekket oppved et par anledninger de siste sesongene, men når det har kommet til en avgjørelse, har han signert en ny kontrakt med Atletico Madrid eller andre ting har gjort at det ikke er blitt noe av. Denne sommeren viste vi ikke interesse for ham. Nå når han gikk til Liverpool for 20 millioner pund eller der omkring, så er det en grei pris for ham, høyt verdsatt som han var i Madrid. Jeg tror at det faktum at Rafael Benitez er spansk spilte en svært viktig rolle for å få gjort denne handelen, sier Ferguson til Inside United Magazine.

Mens han innser nederlaget over Torres, er Ferguson i ekstase over kjøpene av Nani og Anderson.