Utelukker ikke Kewell-comeback

Rafael Benítez utelukker ikke at Harry Kewell kan gjøre comeback mot Fulham. Crewe vil kjøpe O'Donnell. Reservene endte på femteplass.

Rafael Benítez vil ikke utelukke at Harry Kewell gjør sitt etterlengtede comeback mot Fulham på lørdag. Kewell har ikke spilt førstelagsfotball siden sommerens VM-sluttspill, og har ikke vært på banen for Liverpool siden FA-cupfinalen for nesten et år siden.

- Jeg må snakke med legen og Pako om dette. Han spilte på trening i går, og det gikk greit. Han spilte også for reservene tidligere i uka. Vi må se nøyere på situasjonen, sier Rafa i dag.

- Jeg er ikke sikker, og tror kanskje det er for tidlig. Det er en risk å ta, men det er en mulighet.

Jerzy Dudek er skadet, og ikke med til London. Rafa bekreftet også at Steven Gerrard blir hjemme på Merseyside.

- Noen av spillerne er veldig slitne etter tirsdag, så en del blir værende her. Insua får kanskje en kamp til, og kanskje Nabil El Zhar. Jeg vil ta avgjørelsen om hvem jeg tar med når jeg vet tilstanden til alle seniorspillerne.

Crewe vil kjøpe O'Donnell
Crewe Alexandra har startet forhandlinger med Liverpool om et kjøp av forsvareren Daniel O'Donnell, melder BBC.

21-åringen har vært på utlån hos Crewe denne sesongen, og har gjort sakene sine bra.

- Jeg har snakket med Liverpool om muligheten til å få O'Donnell på permanent basis. Det er mulig vi må ut med litt penger, men jeg ser ikke på det som noen hindring for å skaffe oss spilleren, sier Dario Gradi til klubbens offisielle hjemmesider.

Reservene endte som nummer 5
FA Premier Reserve League North ble ferdigspilt denne uken. Liverpool endte på 5. plass, syv poeng bak mesterne Bolton. Craig Lindfield havnet på delt fjerdeplass på toppscorerlista med sine 5 nettkjenninger.

Bolton (vinner nord) møter Reading (vinner sør) på Madjeski Stadium neste fredag i kamp om reservelagstittelen.

Tabellen finner du her.