Uviss fotballfremtid for Cissé

Mye tyder på at Marseille ikke er villige til å punge ut med £8M for Djibril Cissé til sommeren, og på Anfield vil han ikke bli ønsket velkommen tilbake. David Villa følger Liverpools kamper.

Djibril Cissés fotballfremtid synes mer og mer uviss. Målene uteblir i Frankrike, og sjansene for at Marseille bruker sin opsjon på å kjøpe Liverpool-spissen til sommeren ser ut til å svinne. På Anfield virker det heller ikke som han har noen fremtid, all den tid Rafael Benitez ser ut til å være på jakt etter andre angrepsspillere.

Marseille har vært på utkikk etter en ny investor/eier en god stund nå, og det er tvilsomt om franskmennene kan eller vil betale £8M for en spiller som ikke leverer varene. Klubben sliter også med å kvalifisere seg for europacupene til neste sesong, noe som også kan få betydning for denne avtalen.

- Dette har ikke blitt diskutert ennå, er Marseille-president Pape Dioufs noe unnvikende svar på om klubben kommer til å kjøpe Cissé.

I går var det spisslegenden Jean-Pierre Papin som gikk ut å ba om godt vær for den utlånte Liverpool-spissen etter at han har fått Marseille-supporterne på nakken. I dag er det lagkamerat Franck Ribery som tar hurtigtoget i forsvar.

Cissé har vist svært svak form den siste tiden, og ble benket mot Lille i helgen. Ribery mener imidlertid at den kraftfulle angriperen må gis mer tid til å komme tilbake etter sin skade.

- Det er vanskelig for ham. Han kom til Marseille med intensjoner om å få karrieren på rett kjøl igjen, men å lage mål er aldri lett, uttaler Ribery etter at Cissé kun har gjort tre mål for sin utlånsklubb etter nyttår.

- Cissé må ha mer spilletid etter sin alvorlige skade. Vi må gi han mer tid, og vi må oppmuntre ham slik at han ikke mister selvtilliten, sier vingen.

Marseille-trener Albert Emon sier på sin side at han droppet Cissé i helgen av sportslige årsaker, og understreker at dette ikke beror på noen personlig konflikt mellom de to. Den utlånte Liverpool-spissen fikk et innhopp fra benken åtte minutter før full tid.

- Innsatsviljen til Djibril var stor når han kom inn, og hans holdninger er gode, uttaler treneren til L’Equipe.

Villa ser mye Liverpool
Til Zoo Magazine uttaler Valencia-spiss David Villa at han seriøst vil vurdere et tilbud om å spille fotball i England. Og samtidig erklærer han at Liverpool ville være hans favorittdestinasjon. Villa opplyser at han følger Liverpools kamper med stor interesse fordi han er en nær venn av keeper Jose Reina.

- Jeg har aldri spilt i England, men dersom jeg får et tilbud må jeg vurdere det. Jeg ser mange kamper fra Premier League på TV. Jeg har ikke noe favorittlag som sådan, men på grunn av mitt vennskap med Jose Reina ser jeg flest kamper med Liverpool.