Valencia vil ha Riise

Lokalpressen i Valencia melder at John Arne Riise står høyt oppe på ønskelisten til Ronald Koeman i januar. Sabra stopper sitt salg av Portsmouth- og Wigan-kampene.

En av avisene i Valencia-regionen, Superdeporte, melder i dag at John Arne Riise står på ønskelisten til Valencia i januar. Den spanske avisen melder at også Aston Villa har følere ute etter Liverpool-backen. Ifølge artikkelen har Valencia spurt Liverpool som situasjonen til nordmannen, og Ronald Koeman skal være svært oppsatt på å sikre seg venstrebacken.

President Juan Bautista Soler og sportsdirektør Angel Ruiz har hatt et møte med trener Koeman, der de har blitt enige om at Riise har de kvalitetene som trengs for at Valencia kan legge om til en 4-3-3 formasjon om de ønsker det. Valencia har vært ute etter Maxwell, men han viser seg å være for vanskelig å hente. Derfor anses Riise som den ideelle forsterkningen, grunnet kondisjonen og de offensive ferdighetene. Det skal være full enighet i Valencia-styret om å prøve å hente sunnmøringen.

Sabra har stoppet salget på Pompey og Wigan
Vår samarbeidspartner, Sabra Sportsreiser, har nå stoppet salget av sine ekstrapakker til kampene mot Portsmouth og Wigan.

Billetter til sistnevnte kamp kan nå således kun skaffes gjennom tilbudet om enkeltbilletter gjennom supporterklubben eller gjennom billettkontoret på Anfield, mens førstnevnte kamp nå er helt utsolgt.