Venter fortsatt på svar fra FIFA

Liverpool venter fortsatt på svar fra FIFA om overgangen til Javier Mascherano. Rafa med tro på Brouwer. Insua med 90 minutter for Argentina. Trekning i FA Youth Cup.

Liverpool venter fortsatt på svar fra FIFA i overgangssaken til Javier Mascherano. De røde har som kjent sendt en henvendelse om det er mulig å få i stand en låneavtale med spilleren fra West Ham ut sesongen.
En spiller kan etter regelverket kun spille for to klubber i løpet av en sesong, som blir definert fra 1. juli til 30. juni. Liverpool mener Mascherano bør gis tillatelse fordi han både spilte i den europeiske og søramerikanske sesongen. I Sør-Amerika følger sesongen kalenderåret.

- Han er en spiller vi ønsker, og vi venter fortsatt på svaret. Det er åpenbart at en profesjonell fotballspiller må få lov til å spille fotball - han kan ikke bli i West Ham uten å få spilletid.

- Han vil gi oss mer balanse i laget. Jeg er optimistisk, men vi må vente på svaret, avsluttet Benítez.

Tro på Brouwer
Rafa har også uttalt seg om vår nye spiss, Jordy Brouwer, og han har stor tro på talentet som kom fra Ajax tidligere denne uken.

- Jordy er en veldig god avslutter. Han er en ung gutt som trenger tid, men han er en spiller for fremtiden. Han er en spiller som kan score mange mål, sier manageren.

Brouwer kunne blitt i Ajax, men Liverpool snappet den unge hollenderen opp før Amsterdam-klubben fikk signert ham på proffkontrakt. Han ble Liverpools tredje kjøp i dette overgangsvinduet.

Benítez ønsker også Stephen Warnock lykke til i Blackburn.

- Vi vil gjerne si takk til Stephen Warnock. Han var en god spiller med en god instilling, men trengte utvilsomt førstelagsfotball. Vi ønsker ham lykke til i sin nye klubb.

Insúa spilte hele kampen for Argentina U20
Emiliano Insúa har slitt med å få spilletid for Argentina U20 i det søramerikanske mesterskapet. I går fikk Liverpools innlånte mann en sjanse fra start, da førstevalget Mathias Cahís var suspendert. Insúa pådro seg et gult kort etter 8 minutter.

Argentina ligger på fjerdeplass i turneringa (á poeng med Chile, men med dårligere målforskjell), der de fire beste går til U20-VM, og de to beste får OL-plass. Argentina og Insúa møter Uruguay i siste kamp på søndag.

O'Connor for Irland U17
Shane O'Connor spilte en omgang da Irland U17 tapte 2-0 for Italias U17 lag på Tolka Park i går. Den unge forsvareren erstattet Kavanagh. Italia scoret begge sine mål i kampens andre omgang.

Trekning i FA Youth Cup
Om Liverpools unggutter i kveld skulle slå Reading hjemme på Anfield og avansere til neste runde, er motstanderen i sjette runde allerede klar.

Liverpool er blitt trukket i bortekamp mot vinneren av Sheffield United og Middlesbrough. Middlesbrough vant cupen i 2004, og har tidligere tapt to finaler. Sheffield United har tilgode å komme så langt i den prestisjetunge turneringen.