Vil Tevez følge Mascherano?

Vil Carlos Tevez følge i fotsporene til Javier Mascherano, fra West Ham til Liverpool? Daniel Alves holder døren på gløtt for spill i England. James Ryan vant med Irland U19.

Carlos Tevez sin agent, Kia Joorabchian, sier i dag til Daily Express at to av fotballens største klubber ønsker å kjøpe hans klient i sommer. Både Inter, Real Madrid og Liverpool har blitt linket til spissen den siste tiden.

Joorabchian fastholder at ingen avgjørelse er tatt angående hans klients fotballfremtid.

- Tre klubber har sagt at de ønsker å kjøpe Tevez, men jeg har fortalt dem at de må vente til sesongen er over. Jeg vil overvære Champions League-finalen, og deretter snakke med klubbene som ønsker å kjøpe ham. Jeg vil også snakke med West Ham, dersom de ønsker å beholde ham, men to av de største klubbene i verden ønsker min klients tjenester, siteres Joorabchian.

I britisk presse spekuleres det nå i om en gjenforening med tidligere lagkamerat Javier Mascherano i Liverpool er på trappene for Tevez. Joorabchian toner imidlertid ned denne linken, trass i at han rapporteres å ha spist middag sammen med Rafael Benitez nylig.

- Jeg spiser ofte middag sammen med Benitez. Jeg har en spiller i Liverpool allerede, men vi har ikke diskutert Carlos, påstår agenten.

- Klubbene som er interesserte vil få sin sjanse til å komme med sine tilbud så snart Carlos får tid til å begynne å tenke på sin fremtid, avslutter Joorabchian.

Alves holder døren på gløtt
Liverpool-linkede Daniel Alves uttaler til skysports.com at han kan ende opp både i Italia, Spania og England. Men det er langt fra sikkert at brasilianeren forsvinner fra Sevilla til sommeren. I tillegg til Liverpool er også Chelsea, Arsenal og Barcelona linket til høyrebacken.

- Avisene skriver mye om fremtiden min, men jeg har egentlig ikke sagt noe. Jeg har en langtidskontrakt med Sevilla, så om det ikke kommer noen gode tilbud vil jeg fortsette der. Jeg har ingen preferanser. Det kan bli både England, Italia og Spania. Jeg tror jeg vil være i stand til å spille for enhver storklubb. Jeg er ambisiøs, og ønsker å gjøre fremskritt, siteres brassen.

Ryan & co åpnet med seier
Liverpools James Ryan spilte hele kampen da Irland U19 slo Bulgaria 3-0 i elitekvalifiseringen til U19-EM i går kveld. Stoke-spissen Adam Rooney noterte seg for alle scoringene i løpet av kampens første 16 minutter. Irland topper dermed gruppen etter at de første kampene er unnagjort, ettersom Tyskland og Ungarn spilte uavgjort 0-0 i den andre kampen.

Irland spiller nå mot Tyskland på onsdag, før de avslutter kvalifiseringsrunden med å møte Ungarn på lørdag. Bare vinnerne av gruppen vil gå til finalespillet i Østerrrike i juli.