Voronin håper på babyfeiring

Andriy Voronin i hard angrepskamp foran møtet med Fulham, og hvor han vil ha en spesiell grunn til å feire. Rafa mener at marginene har vært i mot på Anfield.

Fem kjemper om to plasser
Andriy Voronin ble far til en sønn sist lørdag, noe som gjorde at han ikke var med i troppen til ligakampen mot Blackburn. På tirsdag var han imidlertid på plass mot Besiktas, og var en av banens beste i 8-0 seieren.
Hvorvidt han får spille mot Fulham i morgen er et stort spørsmål, siden Rafael Benitez som kjent ikke har for vane ved å holde fast ved sine angrepspar. Voronin spilte på topp sammen med Peter Crouch mot tyrkerne, mens Ryan Babel gjorde to mål fra innbytterbenken som spiss. Fernando Torres er erklært kampklar igjen, mens Dirk Kuyt også vil være oppsatt på å vise at han er en kandidat til å score målene for Liverpool etter å ha vist formsvikt i det siste.

Hvis Liverpool benytter et angrepspar mot Fulham vil Andriy Voronin håpe at han er blant de to av fem som får tillit fra start, og han vil ha en bedre grunn til å feire enn de fleste.

- Mor og barn har det bra etter fødselen på lørdag, forteller ukraineren til Liverpools hjemmeside. - Jeg er hentrykt og håper å kunne dedikere en scoring til ham denne helgen.

- Jeg var involvert i fire eller kanskje fem scoringer på tirsdag, men jeg ville virkelig å ønsket å score et mål for min sønns skyld. Dessverre lyktes jeg ikke med det, men det var likevel herlig å få spille i en slik kamp.

- Nå behøver vi tre poeng mot Fulham, selv om vi ikke kommer til å vinne 8-0 hver uke. Det føltes som om det løsnet mot Besiktas, men dette vil bli en annerledes kamp mot et engelsk lag.

- En seier er veldig viktig. Vi ønsker ikke at våre rivaler skal komme få et enda lenger forsprang i ligaen.


Fire uavgjorte hjemme
Kun en seier på fem hjemmekamper har vært hovedårsaken til at Liverpool nå ligger på 7.plass i Premier League. Rafael Benitez mener imidlertid det har vært små marginer som har gjort at man ikke har fått full uttelling foran sine egne fans.

- Hvis du analyserer de kampene, var Chelsea en kamp hvor vi skulle ha vunnet. Vi kunne ha vunnet mot Arsenal også, men det var en vanskelig kamp. I de to andre uavgjorte kampene ledet vi 1-0 mot Tottenham og hadde to klare sjanser, før vi slapp inn to mål på forsvarsfeil, mens vi hadde kontroll mot Birmingham til det gjenstod om lag et kvarter av kampen.

- En scoring til kunne ha gjort en stor forskjell på tabellsituasjonen, legger Rafa til.

- I forrige kamp kunne du se at laget gjorde de riktige tingene helt fra starten av. De skapte sjanser, de slo pasninger og de lot ballen gå. Noen ganger når du scorer det første målet vil du få den selvtilliten du behøver.

- Vi har en spillertropp som er i stand til å vinne trofeer, men en må gi våre unge spillere den selvtilliten som gjør at de selv tror på det.

- Hvis du ikke vinner flere kamper på rad vil det alltid legges press på unge spillere, men nå har vi fått et resultat som vil hjelpe oss. Det er som med Manchester United. De skapte sjanser, men scoret ikke. Nå scorer de i hver kamp, og det kan bli det samme for oss hvis vi fortsetter å spille bra.