Warnocks overgang i stampe

West Ham ønsker ikke å betale like mye for Neill som det Blackburn vil gi for Warnock. Derfor lar warnocks overgang vente på seg. Sunderland inn for Warnock? Matteo til Stoke.

Liverpool Echo melder at Stephen Warnock nå bare venter på at Lucas Neills situasjon blir løst før han kan fullføre sin £1,5M-overgang til Blackburn. Handelen vil gå gjennom så snart Blackburn mottar et tilsvarende beløp fra West Ham, eller at australieren gjør helomvending og bestemmer seg for Anfield istedenfor, men det er høyst usannsynlig. Lucas Neill har kommet til enighet om sine personlige betingelser og en kontrakt på to og et halvt år med West Ham, men i øyeblikket står alt og faller på overgangssummen.

Australske Foxsports bekrefter at Blackburn ikke er fornøyd med hva West Ham ønsker å gi for spilleren.
- Vi har ikke fått et akseptabelt bud, sier Blackburn-manager Mark Hughes.

- Vi har fått tilbud om penger, men West Ham er ikke i nærheten.

- Det er spillere, ikke penger, jeg er interessert i.

Sunderland inn for Warnock?
Ifølge lokalavisen Northern Echo i Sunderland, så følger Sunderland-manager Roy Keane godt med i hva som skjer med Warnock og Neill. Hvis Warnocks overgang til Blackburn bryter sammen, så skal visstnok Sunderland stå klare til å hente i spilleren. Keane vil ikke ut med navn, men kunne si at han ventet svar fra en storklubb.
- Vi så på en spesiell spiller, gjorde henvendelser og klubben har ikke engang gitt oss tilbakemeling, en veldig stor klubb også. Man kan ha et håp om at de vil ringe deg tilbake, uttaler Keane.
Warnock selv vil trolig foretrekke Blackburn fremfor spill i The Championship med Sunderland.

Dominc Matteo til Stoke
Dominic Matteo har gått gratis fra Blackburn til Stoke. Den nå 32-årige forsvaren spilte 127 kamper for Liverpool i perioden 1993-2000.