West Ham kan prise ut Benayoun

Det spekuleres i at West Ham ikke kommer til å la Yossi Benayoun gå på billigsalg. Tabloidavisene tror at Liverpool er en av klubbene som interesserer Darren Bent.

Priskrig om Benayoun
Yossi Benayoun har nektet å skrive under et nytt kontraktsforslag etter at Liverpool har innrømmet at de har kommet med en henvendelse angående israeleren.  27-åringen har to år igjen av sin fireårige kontrakt, men er tilbudt en ny og lukrativ femårig avtale med West Ham.

Østkantfolket i London kjøpte Benayoun for £2.5M fra Racing Santander, og det er antatt at Liverpool ikke vil være villig til å betale vesentlig mer for midtbanespilleren.  Et pengesterkt og kjøpekåt West Ham ventes imidlertid å forlange et betydelig større beløp for Benayoun.  Det kan gjøre at Rafa Benitez mister interessen for en spiller som ikke er øverst på hans prioriteringsliste.


Bent sa nei til West Ham
West Ham og Charlton ble enige om en overgangssum som skal være på £17M for Darren Bent, men spilleren forkastet de personlige betingelsene han ville fått hos The Hammers.  Det er i alle fall den offisielle versjonen.  Engelsk presse tror at interesse fra andre klubber har gjort at Bent valgte å se bort fra en gjenforening med Alan Curbishley.  Tottenham virker helt klart å være i bildet, og man spekulerer også i at Liverpool skal ha følere ute angående spissen.