Xabi frir til The Kop

Xabi Alonso er den fjerde Liverpool-spillen til å be om publikums hjelp i returkampen mot Chelsea. Kuyt takker Reina for at det ikke ble flere baklengs.

Xabi Alonso er den siste Liverpool-spilleren i rekka til å be om publikums hjelp i den andre semifinalen mot Chelsea. Tidligere i dag har både Dirk Kuyt, Jose Reina og Steven Gerrard vært ute og fridd til publikum.

- Vi vet hvor spesielt det kan være på Anfield en europacupkveld. Vi kan klare å score det nødvendige målet, og vi ser frem til kampen i neste uke, uttaler spanjolen til Sky Sports News.

- Vi har tro på oss selv, samtidig som vi vet at det blir vanskelig, legger han til.

Kuyt lovpriser Reina
Dirk Kuyt mener at Liverpool har Jose Reina å takke for at de fortsatt har en sjanse til å nå Champions League-finalen, etter den spanske keeperens gode kamp på Stamford Bridge i går kveld.

- Pepe spilte en perfekt kamp for oss. Han gjorde noen virkelig gode redninger og viste hvilken god keeper han er. Han er en kvalitetsmålmann, og derfor spiller han for en klubb som Liverpool, uttaler nederlenderen til Liverpool Echo.

- Jeg syntes vi fortjente en scoring basert på andreomgangen, men vi var ikke heldige ved et par anledninger. Petr Cech gjorde en fantastisk redning for å stoppe Steven Gerrards skudd. Vi var ikke fornøyde til slutt, men det gjenstår fortsatt en kamp å spille. Vi tror vi kan snu dette, siteres Kuyt.