Xabi satser på å gjøre bortemål

Xabi Alonso går for bortemål på Phillips Stadium i kveld. Midtbanespilleren mener det kan bli helt utslagsgivende over to kamper mot PSV.

Xabi Alonso ønsker å gjenta suksessen fra 2005, og proklamerer på sin side på icons.com at han ønsker å vinne årets Champions League for supporternes skyld.

- Liverpool-supporterne er helt fantastiske. Spesielt på Anfield. Vi ønsker å betale dem tilbake ved å vinne Champions Leauge. De betyr så mye for oss, og gir oss en fordel når vi spiller Champions League på hjemmebane. De får oss til å føle oss priviligerte som spiller for klubben.

At Liverpool tok fire av seks mulige poeng i kampene mot PSV tidligere i sesongen, mener spanjolen er helt uten betydning i kveld.

- Kveldens kamp vil være helt annerledes i forhold til da vi møtte dem i gruppespillet. I de kampene spilte vi ikke med frykten for å bli slått ut hengende over oss. Begge lagene vet veldig mye om hverandre nå, men jeg aner ikke hvilke utslag det vil gi.

- Ronald Koemans resultater mot engelske lag er imponerende, og han fortjener mye kreditt for de resultatene han har oppnådd. Jeg tror Koeman kjenner engelsk fotball veldig godt, og vet å forberede sine lag på denne typen motstand. Det får varselbjellene til å ringe hos oss, men det bidrar også til å gi oss ekstra motivasjon.

- Hovedprioritet for oss blir å score mål på bortebane. Det er utrolig viktig å få med seg ett bortemål eller to i Champions League, spesielt når vi spiller borte først.