Xabi tror på flankestyrke

Xabi Alonso tror at Liverpool vil være bedre rustet på vingene med gamle og nye flankespillere i form. Liverpool linket til talent på Elland Road.

Viktig bredde for Liverpool
Jermaine Pennant avsluttet forrige sesong godt, og har også begynt pre-season bra. Harry Kewell prøver å spille seg i form i Asia, mens Ryan Babel og Yossi Benayoun nettopp er i gang med sin karriere på Anfield. Xabi Alonso mener at denne miksen vil gjøre at Liverpool dermed vil forbedre et av sine problemer de siste årene, nemlig å ha kvalitet ute i vingposisjonene.

- Jeg tror Yossi og Ryan har gjort at vi er blitt bedre når det er snakk om vinger, mener Alonso. - Vi må heller ikke glemme Jermaine, som er godt trent og spiller bra.

- Jeg tror spillet ute på flankene kan bli viktig for oss denne sesongen. Av og til forrige sesong hadde vi spillere der som heller ønsket å spille i andre posisjoner, slik som Luis Garcia som likte å spille bak en spiss. I tillegg hadde vi Harry Kewell ute med skade. Dersom han blir klar igjen vil det se veldig lovende ut.

- Det er alltid godt å komme litt vekk siden du vanligvis trener på den samme plassen hver dag, fortsetter Xabi om treningsoppholdet som man nå har i Sveits. - Samtidig må vi jobbe hardt for å komme i form til neste sesong og Pako kjører oss alltid hardt.


Liverpool stjeler ung angriper?
Ifølge Daily Mirror skal Liverpool ha vist interesse for Danny Rose, en hurtig 17-år gammel spiss i Leeds, og som var på vei til Tottenham for £1M. Avisen spekulerer i at interesse fra Anfield har gjort at unggutten foreløpig har lagt overgangen til London på is og først ønsker å snakke med de røde fra Anfield.