Yossi tenker Liverpool - ikke England

Yossi Benayoun bekymrer seg ikke for at han ikke vil være i stand til å hjelpe England i helgen. Den skadede israeleren er mer opptatt av om han mister kamper for Liverpool eller ei.

Yossi Benayoun er mer opptatt av at hans lyskeskade kan medføre at han mister kamper for Liverpool, enn han er av at han mister Israels to kommende EM-kvalifiseringskamper. Adductor-skaden han pådro seg mot Fulham vil som kjent holde midtbanespilleren ute av spill i om lag tre uker.

- Steven Gerrard og Peter Crouch har mast og mast om Russland-kampen de siste ukene, men min egen helse er viktigere enn Englands behov. Jeg må hvile, og passe på meg selv, sier israeleren til Liverpool Daily Post i forbindelse med at England trenger hjelp fra Israel på lørdag for å kvalifisere seg til EM-sluttspillet.

U18 møter serielederen
Liverpool U18 står foran en storkamp på lørdag. Motstander på akademiet i Kirkby er nemlig serieleder Manchester City, som banket Crewe 3-0 sist lørdag.

- Dette tror jeg blir en god kamp. Våre kamper mot Manchester City er alltid flotte oppgjør, så dette ser jeg frem til. Det blir en tøff test for oss, men vi har tro på oss selv. Vi har gode spillere, og selv om det blir en tøffere kamp enn flere av de andre vi har spilt, håper jeg vi er oppgaven voksen, sier trener Hugh McAuley til Liverpool Daily Post.

Liverpools juniorer må fortsatt unnvære Gary Mackay-Steven på grunn av en lårskade, men han er ikke langt unna et comeback nå. Michael Scott vil være tilbake i full trening i neste uke etter en meniskoperasjon, men vil ikke være kampaktuell igjen før om en måneds tid.

For de av dere som har etterlyst lagoppstillingen til Liverpool U18 da de banket Bolton 5-2 hjemme på akademiet på lørdag, så var den som følger: Hansen; Irwin, Kennedy, Ayala, O'Connor; Amoo, Highdale, Ajdarevic, Bruna (Kacaniklic 65); Pourie (Collins 70), Eccleston. Ubrukte reserver: Awang, McDonald.

Cissé Englands-aktuell igjen
Lancashire Evening Post skriver at Djibril Cissé kan være på vei tilbake til England under transfervinduet i januar. Både Manchester City og West Ham skal vise interesse for å hente den tidligere Liverpool-spissen fra Marseille for £5M.