Yossi vil finne seg raskt til rette

Yossi Benayoun vil finne seg raskt til rette i Liverpool, og mener at det vil være lettere siden Javier Mascherano allerede er i klubben. Leicester melder sin interesse for Robbie Fowler.

Yossi Benayoun innrømmer at det vil være lettere for han å tilpasse seg i Liverpool ettersom den tidligere lagkameraten Javier Mascherano allerede er i klubben. Israelitten og argentineren utviklet et vennskap gjennom Mascheranos fem måneder i West Ham-drakta, og Benayoun fungerte også som tolk for Mascherano og Tévez i starten.

- Det vil gjøre det lettere for meg her i Liverpool ettersom Javier Mascherano allerede er her. Jeg snakket med med Javier i West Ham fordi jeg var den eneste spilleren i klubben som kunne snakke spansk med han og Carlos Tévez. Jeg fungerte som en tolk for dem da de først kom hit til England, innrømmer Benayoun.

- Da han ikke fikk spilletid i West Ham fortalte jeg at han uten problemer kunne spille for en større klubb, og se hvordan han avsluttet sesongen - i Liverpool-trøya i Champions League-finalen, forteller playmakeren videre.

Den kreative midtbanespilleren er klar for å finne seg fort til rette i Liverpool, for å spille både uke ut og uke inn for sin nye klubb.

- Troppen er større her, men når man signerer for en klubb som Liverpool er man alltid oppmerksom på slike ting. Jeg kan spille i mange posisjoner, men for å være ærlig så kommer jeg til å spille i hvilken som helst posisjon det skal være, så lenge treneren plukker meg ut til å spille! avslutter Israels landslagskaptein.

Leicester viser interesse for Robbie
I motsetning for en drøy uke siden, da Fowler innrømmet at han ikke hadde et eneste tilbud, vasser nå Liverpool-spilleren i nettopp det. Sydney FC, Cardiff og Port Vale er alle interesserte, sammen med klubber i Major League Soccer i USA. Nå opplyser også Leicester-formann Milan Mandaric at hans klubb er interessert i å sikre Liverpool-legendens tjenester.

- Vi holder på med å forsterke troppen, og er ikke ferdige enda. Vi ser etter en målscorer på topp, og Robbie Fowler kan gi oss akkurat de målene vi trenger. Jeg har snakket med Fowlers representanter, og vi vet det er interesse for han fra andre klubber også. Det hele handler ikke alltid om penger, men det kan også være at noen ser etter den rette utfordringen, uttaler Leicester-formannen.