Zenden og Sissoko tilbake i trening

Bolo Zenden og Mohamed Sissoko trener igjen - men uten ball. Echo tror Mascherano vil bli Liverpool-spiller i løpet av helgen eller tidlig neste uke. Rafa spår cupklassiker.

Liverpool Echo skriver at Bolo Zenden og Mohamed Sissoko nå er tilbake i trening etter langtidsskader.

- Begge trener igjen, men ikke med ball, bekrefter Rafael Benitez.

- Bolo kan være tilbake om to til tre uker, mens det trolig vil ta en måned ennå før Momo er tilbake. At de kommer tilbake vil være til stor hjelp med tanke på andre halvdel av sesongen, slår manageren fast.

Echo bekrefter at Mascherano-avtale er nær
Echo skriver også at en avtale om å hente Javier Mascherano til Liverpool er veldig nær ved å bli underskrevet. Lokalavisen tror at dette vil bli klart i løpet av helgen, eller tidlig i neste uke, og slår fast at dette kan bli en permanent overgang på lengre sikt.

Rafa spår cupklassiker

Rafael Benitez spår at morgendagens FA-cupbatalje mot Arsenal vil bli en skikkelig cupklassiker. Liverpool-manageren tror at begge klubber vil være interesserte i å avgjøre kampen ved første korsvei, for å unngå omkamp i en allerede fra før tett terminliste. Ut fra dette resonnerer han at begge lag vil angripe for fulle mugger.

- Jeg tror uavgjort vil være et dårlig resultat for begge lag. Men kanskje mest for oss, ettersom vi ønsker å dra fordel av hjemmebane, sier Benitez til Liverpool Echo.

- Det vil bli veldig vanskelig for oss å finne nok ledige datoer i terminlisten om vi må spille omkamp. Derfor tror jeg begge lag vil være ivrige etter å få dette avgjort i morgen. Dette blir ikke en kamp der du ser det ene av lagene spille for uavgjort, konstaterer han.

Benitez innrømmer at Liverpool som tittelforsvarere i FA-cupen, er ivrige etter å gjenvinne trofeet på nye Wembley i mai. Derfor kommer han også til å mønstre sitt aller sterkeste mannskap i morgen, for så å benytte et reservepreget lag i ligacupkampen mot samme motstander på tirsdag.

- Det er helt åpenbart at FA-cupen er den viktigste av de to cupene. Jeg ønsker ikke å avsløre hvilket lag jeg kommer til å stille med i morgen, men vi kommer til å ta denne turneringen svært seriøst og håper å gjøre det like bra som i fjor. Arsenal vil nok tenke på samme måte, og jeg er sikker på at de også kommer til å stille med et helt annet lag på tirsdag enn de gjør i morgen, uttaler Benitez.