Zenden skadet - mister trolig finalen

Boudewijn Zenden skal ha skadet ankelen såpass kraftig under trening på La Manga i går, at han høyst sannsynlig ikke vil være i stand til å spille onsdagens Champions League-finale.

Liverpool har fått et skudd for baugen før Champions League-finalen i Aten. Bolo Zendens drøm om å spille i finalen virker nemlig å være knust, etter at han pådro seg en ankelskade under Liverpools trening på La Manga i går.

Liverpool Echo avslører i dag at Zenden ville ha startet finalen om han ikke hadde pådratt seg denne skaden. I går kveld hinket nederlenderen rundt på krykker, og blir nå betegnet som meget tvilsom med tanke på finalen.

Manager Rafael Benitez har ikke helt gitt opp håpet om at flankespilleren skal bli restituert i tide, og han akter å gi Zenden så langt tid som overhode mulig til å komme til hektene igjen, i håp om å kunne inkludere ham i finaletroppen. Men mye tyder på at manageren nå må finne en annen løsning på venstreflanken.

- Bolo skadet ankelen på trening i går. Han ble behandlet av lege, og de gode nyhetene er at hevelsen ikke er så veldig kraftig. Vi vil vite mer om hans tilstand etter en grundigere sjekk i dag, uttaler manageren til Echo.

- Det er vanskelig å si om han vil være i stand til å spille i finalen nå. Jeg har ikke gitt opp håpet helt, legger han til.

- Boduewijn er en sterk og bestemt mann, og han kan bli bra igjen fortere enn vi tror. Jeg håper fortsatt at han skal rekke det.

- Det vil være en stor skuffelse både for oss og ham om han ikke kan spille finalen. Bolo er en kar som gir laget rutine og han har gode taktiske egenskaper. Han var en av de beste mulighetene jeg hadde på venstreflanken. Nå må vi bare vente og se om han kommer seg på beina igjen, og så får vi bestemme oss for hva vi skal gjøre.

Zendens skade kan åpne døren for Harry Kewell, men Benitez skal fortsatt foretrekke å starte med australieren på benken. Andre alternativer er Mark Gonzalez, eller å flytte frem John Arne Riise for så å bruke Alvaro Arbeloa på venstrebacken.

Chris Bascombe bekrefter ellers opplysningene om at Jose Reina er fullt ut restituert etter skulderskaden, og vil starte finalen i Aten.