- Aguero snudde kampen

Liverpool og Atletico Madrid hadde hver sin omgang på Vicente Calderon i går kveld. Jose Reina og Javier Aguirre mener at Sergio Agueros innhopp ble utslagsgivende.

Både Liverpool-målvakt Jose Reina og Atletico-trener Javier Aguirre mener at Sergio Agueros innhopp bidro til å snu kampen på Vicente Calderon i går kveld. En kamp hvor Liverpool dominerte før pause, mens hjemmelaget var det førende laget etter hvilen.

- Aguero er en spiller det er vanskelig å få tak på. Du merker det med en gang han kommer på banen. Han skaper mange problemer for motstanderen og er vanskelig å stoppe, uttaler Reina.

- Nå er det viktig at vi sanker 10 poeng og ikke taper på hjemmebane, la han til etter 1-1 i Madrid.

Lagene møtes igjen på Anfield den 4.november.

Atletico-trener Aguirre var under sterkt press før kampen, etter tre strake ligatap for Sevilla, Barcelona og Real Madrid. Han synes det var viktig at hans lag ikke gikk på et nytt tap.

- Det var viktig å ikke gå på et nytt hjemmetap etter den siste tids resultater. Vi prøver å vinne alle kamper. Vi skapte flere sjanser i andre omgang, men vi må være mer presise i avslutningene. Jeg vet egentlig ikke om uavgjort i denne kampen var et godt resultat. Vi får vente og se, uttaler Aguirre.

- I pausen snakket vi om at vi måtte ha større tro på oss selv, og at vi ikke hadde råd til å tape på hjemmebane. Dette var nøkkelfaktorer, og laget viste mer besluttsomhet etter pause.