- Alonso blir

Juventus' Momo Sissoko hevder å ha pratet med Xabi Alonso, og at spanjolen samtidig avkreftet at han er på vei til Torino-klubben.

Momo Sissoko forlot som kjent Liverpool til fordel for Juventus i januar. I sommer har hans tidligere konkurrent om en plass på sentral midtbane, Xabi Alonso, blitt antatt å følge etter afrikaneren.

Etter flere bud og store vanskeligheter med å tilfredsstille Liverpools prisforlangende, ser det imidlertid nå ut som om Juventus heller velger å kjøpe Sevillas Christian Poulsen. Momo Sissoko kan i dag således overfor italienske Gazzetta dello Sport bekrefte at Alonso blir værende i Liverpool.

- Ja, jeg har snakket med ham. Og han fortalte meg at han er lykkelig i Liverpool.

Dermed tegner ting til at Xabi Alonso ikke går til Juventus i sommer, som tidligere antatt. Andre mulige interessenter var også nevnt tidligere i sommer, liksom Barcelona og Atletico Madrid, men ting kan tyde på at også de har blitt skremt unna av Liverpools verdsetting av spilleren. Dermed kan det spøke ytterligere for en overgang til Liverpool for Aston Villa-kaptein Gareth Barry, som var ventet å bli finansiert gjennom et salg av Alonso.