- Bare 4.plass duger

Sami Hyypiä understreker at topp fire er det minst akseptable for Liverpool i ligaen. Rafa vil fortsette å rotere denne sesongen. Billetter Liverpool v Newcastle på åpent salg.

Sikter mot CL kvalifisering
Liverpool er for øyeblikket på den ettertraktede 4.plass i Premier League. Ettertraktet for de lagene som ligger i kjølvannet av de tre øverste og som kjemper om en kvalifiseringsplass til neste sesongs lukrative Champions League. Hvis Manchester City vinner kveldens kamp mot Everton vil det bety at fire lag ligger på 47 poeng, og hvor Liverpool har en kamp til gode. Det forteller hvor tett det er på den delen av tabellen.

Etter en bortekamp mot Bolton førstkommende søndag, venter hjemmekamper mot West Ham, Newcastle og Reading. Sami Hyypiä understreker da også at en seier på Reebok vil holde de røde inne på sporet som gir en 4.plass, og det minste man kan forlange ut fra Liverpools synspunkt.

- Bolton er ingen lett bortekamp, etter min erfaring vil du føle deg gul og blå etter en slik kamp, men hvis vi får tre poeng der vil vi ha kurs mot en fjerdeplass som er det minst akseptable, forklarer finnen.

- Alle kan spile nå som vi fikk tre poeng, men kampen gikk ikke slik som planlagt selv om sluttresultatet var det, fortsetter Sami etter 3-2 mot Middlesbrough.

- Jeg trodde først at deres første mål var offside, men antar at noen må ha spilt Tuncay onside. Det var et noe unødvendig mål å slippe inn og deres andre kunne også ha vært unngått. Fernando scoret imidlertid et godt hattrick og vi fikk tre poeng, noe som var det viktigste.

- Det har ikke vært en fast bakre firer denne sesongen, men alle skadene som vi har hatt har det ikke vært lett å få til en stabil forsvarsrekke.


Må være kampklare
Med 12 ligakamper igjen, og bare Champions League igjen av cupene, kunne man kanskje anta at Rafael Benitez fremover i større grad vil benytte sitt beste mannskap fra kamp til kamp. Manageren avviser imidlertid at han ikke fortsatt vil gi en nøkkelspiller som Fernando Torres en og annen hvilkepause.

- Vil han få spille hver uke? Vel, hvis vi hadde spilt en kamp i uka ville det vært lettere for meg, men jeg har forklart hundre ganger hvorfor jeg behøver alle friske og i form, forklarer en noe irritert Rafa på spørsmål om toppscorer Torres nå vil få spille hver gang.

- Hvis du spiller tre eller fire kamper over ti dager, og vi har skal snart gjøre det mot West Ham, Newcastle og Inter, da må du sørge for å sjekke hvordan spillerne dine er og sørge for at de holder kampklare.

- Det er ikke lett med utenlandske spillere i deres første sesong, men Fernando er en spiller med kraft og fart og jeg føler at han har kvaliteter som passer i denne ligaen.


Billetter Liverpool v Newcastle
Liverpool FC opplyser nå at billetter til Liverpool v Newcastle nå er lagt ut på åpent slag. Ved interesse kan man ringe 0044 870 220 2151.