- Bedre enn å tape

Rafael Benitez berømmet innsatsen til sitt lag i en vanskelig kamp på Stamford Bridge, og fordømmet ”intervju” i tabloidavis. Avram Grant filosofisk om sitt lag.

Rafael Benitez virket rimelig fornøyd etter 0-0 borte mot Chelsea, og mente at hvis man fortsetter slik i ligaen vil det bli mange poeng framover.

- Før kampen ville vi sagt at et poeng var bra, men etterpå kan man kanskje si at det ikke var så bra da vi var nærmest seieren. Å få uavgjort her er likevel bedre enn å tape.

- Vi spilte mot et godt lag og da er det ikke lett å skape sjanser. Det var to lag som kjenner hverandre godt, og som begge prøvde å vinne.

- Jeg er veldig fornøyd med innsatsen som spillerne la for dagen og fortsetter vi å spille slik fremover kommer vi til å vinne flere av de neste kampene.

- Det ble en kamp som ble preget mer av taktikk enn kvalitet, mente Avram Grant hos Chelsea. - Vi hadde en mulighet til å kutte inn på Manchester United, men det ble et poeng istedenfor de tre vi ønsket i en vanskelig kamp. Vi var bedre i 2.omgang etter en for oss skuffende innsats før pause.

Rafa Benitez benyttet også muligheten til å slakte et "eksklusivt" intervju i News of the World, hvor han ble sitert på at all uroen utenfor banen i Liverpool FC kunne være en perfekt unnskyldning for ham hvis han ønsket å bruke den.

- En engelsk tabloidavis hevder at jeg har gitt dem et "eksklusivt" intervju. Det som er faktum er at jeg har snakket med spansk presse, og sitatene som der er blitt brukt har man manipulert etter alle kunstens regler. Derfor farer denne søndagsavisen med løgn.