- Bolton spiller bedre fotball nå

Rafael Benitez mener Bolton spiller mer attraktiv fotball under Gary Megson enn de gjorde under Sam Allardyce. Gjensyn med gamle kjente for Sammy Lee. Ny Gerrard-DVD ute på markedet.

Rafael Benitez hyller i dag Sammy Lee i et intervju med Liverpoolfc.tv. Manageren beskriver den tidligere midtbaneterrieren som en inspirasjonskilde. Lee returnerte som kjent til Liverpool som assistentmanager for Benitez i sommer. I morgen vil han stå ansikt til ansikt med sine tidligere spillere fra tiden som manager i Bolton. Dette blir første gang Lee returnerer til Bolton etter at han fikk sparken på Reebok Stadium.

- Det er bra at spillerne har legender å se opp til på Melwood. Det kan være en inspirasjonskilde for dem. Sammy har brakt holdningene til tidligere Liverpool-spillere tilbake til treningsfeltet. Han vet alt om klubben, uttaler Benitez.

- Han er veldig lidenskapelig, og veldig, veldig positiv som person. Han har vært en flott tilvekst, legger han til.

Liverpool vant 3-1 borte mot Bolton i fjor, og Benitez håper nå å repetere dette resultatet i morgen.

- Bolton har vist seg som et vanskelig lag å slå de siste årene. De prøver å spille bedre fotball nå under Gary Megson, men de er fortsatt hardtspillende. Det vil vi måtte håndtere på en eller annen måte. Før var de veldig direkte i spillestilen. Det kan de fortsatt være, men nå spiller de også ballen langs bakken. De er et helt annet lag, som kanskje er mer attraktivt å se spille, sier Benitez med dårlig skjult kritikk av tidligere manager Sam Allardyce.

Før helgens ligarunde ligger Liverpool á poeng med Chelsea på toppen av Premier League-tabellen. Arsenal følger på tredjeplass, seks poeng bak, mens Manchester United ligger åtte poeng etter tetduoen. Ingen på Melwood tar foten av gasspedalen av den grunn.

- Avstanden til de andre lagene er ikke så viktig på dette tidspunkt. Det er selvsagt bra å ligge i teten, men det er for tidlig til at det er av avgjørende betydning. Ligaen er et langt løp, avslutter Benitez.

Steven Gerrard - Centurion.
I Champions League-kampen mot PSV Eindhoven den 1.oktober rundet Steven Gerrard 100 scoringer for Liverpool FC. Denne uken ble det lansert en DVD for å markere begivenheten. DVD-tittelen er "Steven Gerrard - Centurion".

DVD'en inneholder selvfølgelig samtlige av Gerrards 100 scoringer for klubben. Målene er delt opp i seksjoner som frispark, mål i Europa, mål foran The Kop m.m. Det er også en statistikkbit som forteller hvordan og hvor fra målene ble scoret. Denne statistikken forteller oss at motstanderne bør frykte skudd med høyrebeinet i andre omgang mot The Kop!

Selvsagt inneholder DVD'en også et intervju med Liverpool-kapteinen. Her forteller han blant annet om tekstmeldinger han har fått fra Rafa.

ITV-DVD'en er priset til £19.99, men kan kjøpes fraktfritt for bare £11.99 fra www.play.com .