- Budet er alt for lavt

Martin O'Neill mener at Liverpools bud på Gareth Barry er latterlig lavt, og er uansett ikke interessert i å selge. Liverpool har takket ja til å spille testemonial i Skottland i august.

Martin O'Neill uttaler nå til engelsk presse at Liverpools bud på Gareth Barry er alt for lavt. Liverpool har som kjent lagt inn et bud verdt £10M, der Villa har fått tilbud om å velge en av flere Liverpool-spillere i bytte. Birmingham Mail melder at Villa verdsetter Barry til mellom £14M og £16M.

- Slik saken står er vi en million mil unna å bli enige. Tilbudet Liverpool har gitt oss blir som om vi bød £20M for Lionel Messi. Barcelona ville bare si : "Ja vel, hva så!".

- Denne gutten spiller for England, og selv om Liverpool betaler det vi mener han er verdt, ønsker vi ikke å gi slipp på ham.

- Liverpool har kommet med et bud på £10M, som bestod av noe penger og noen spillere. De har gått til pressen med dette, og det er ikke slik vi normalt gjør forretninger hos oss. Å miste Gareth er ikke en del av vår plan. Vi ønsker å bygge et lag her, uttaler O'Neill.

Testemonialkamp i Skottland i august
Liverpool FC har lovt å stille et Liverpool FC XI i testemonialkampen til Caledonian Thistles midtbanespiller Barry Wilson. Kampen spilles på Caledonian Stadium i Inverness mandag 18.august. Lokalavisen The Press and Journal i Inverness hevder at Liverpool vil inkludere flere førstelagsspillere i troppen til kampen. En kamp som altså spilles bare to dager etter ligaåpningen til høsten. Billettene til kampen legges ut for salg fra billettkontoret til Caledonian Thistle allerede mandag 19.mai.