- Carra kan spille hvor som helst

Peter Crouch siteres i dag på at lagkamerat, Jamie Carragher, kan spille hvor som helst, samtidig som han reflekterer over tilværelsen. Kewell utelatt fra Australia-troppen.

Peter Crouch sørget i går for at Liverpool fikk hull på byllen. Hans mål kom etter at dagens høyreback, Jamie Carragher, elegant hadde dratt av en mann, og slått et perfekt innlegg. I samtale med Liverpools offisielle hjemmeside meddeler i dag Crouch at Carragher har nevnt akkurat det i etterkant:

- Han var hurtig frempå med å nevne innlegget i garderoben etter kampen! Han er en toppspiller som kan spille hvor som helst. Man kan se at han har en god pasningsfot idet han kommer nedover flanken, og jeg må bare takke ham.

Crouch kan videre fortelle at han mener laget har skuffet seg selv etter jul, og at han håper gårdagens seier kan være starten på ei ny seiersrekke.

- Det er et veldig viktig resultat. Vi har skuffet oss selv etter jul, med tanke på hvilke resultater som forventes i denne klubben. Første omgang var veldig nervøs, men så scoret vi ett, og kampen endret seg. Alle ble mer avslappede og fikk mer selvtillit med ballen. Vi begynte alle å spille, og vi så ut som et godt lag. Det kan vi ta med oss videre, og forhåpentligvis kan vi ha en god run nå.

Kanskje kan den lange engelskmannen, Crouch, nå forvente seg mer spilletid, etter at han scoret og hadde en målgivende i kampen mot Sunderland. Spilleren selv vil dog heller overbevise manageren sportslig enn å gjennom snakk:

- For meg handler det om å krumme nakken, jobbe hardt og forsøke å imponere når enn jeg måtte få sjansen. Forhåpentligvis klarte jeg det mot Sunderland, og forhåpentligvis får jeg sjansen i de neste par kampene.

- Jeg synes alltid jeg utgjør en forskjell i Premier League, men jeg må bare sørge for å ta enhver sjanse jeg måtte få.

Neste kamp for Crouch, er Englands vennskapskamp mot Sveits, hvor Fabio Capello vil styre landslaget for første gang. På spørsmål om hvilke tanker Crouch gjør seg om det, kommer følgende svar:

- Jeg aner ikke. Jeg er selvfølgelig fornøyd med å være i troppen. Jeg har gjort det bra for England før, så forhåpentligvis kan jeg fortsette det også under denne manageren.

- Det kjennes som en ny æra. Vi kjenner til hans (Fabio Capellos, journ.anm.) tidligere meritter, og forhåpentligvis kan han ta England til noen store finaler, og dit vi fortjener å være.

Kewell utelatt
Harry Kewell har slitt med formen den siste tiden, og har av den grunn blitt vraket fra Australias landslagstropp. Kewell har fra før av 30 landslagskamper, og regnes av mange som tidenes beste australske fotballspiller.