- Carras fremtid er som stopper

Rafael Benítez hevder i dag at Jamie Carraghers vikariat på høyreback ikke er permanent, og at hans posisjon er midtstopper.

Etter Martin Skrtels ankomst og storspill, kombinert med Hyypiäs formkurve, har enkelte spekulert i om Carragher vil komme til å spille høyreback i fremtiden, spesielt når Daniel Agger også er tilgjengelig i midtforsvaret, en posisjon han i det siste har opptrådt en del i. Rafael Benítez insisterer imidlertid i dag, i samtale med Liverpools offisielle hjemmeside, på at hans visekapteins fremtid er som midtstopper. Videre forteller spanjolen at han ikke var nervøs da han spurte scouseren om å gjøre en jobb på backen.

- Jeg var ikke nervøs da jeg spurte Carra om å spille i den posisjonen, han kjenner mine idéer, og han vet også at han behøver å jobbe hardt for laget. I enkelte kamper behøver han å gjøre denne jobben, og jeg synes det er OK. Vi vet at han foretrekker å spille midtstopper, men han vet at det er viktig nå, for laget, at hans posisjon er høyreback.

- Han er visekaptein, så han vet at han må være et eksempel for resten av spillerne. Jeg snakket med ham, og han kjenner mine tanker om fremtiden, så det er ikke noe problem.

- Hans fremtid er ikke som høyreback. Finnan var skadet, og vi brukte Arbeloa, så jeg har ingen problemer i den posisjonen. Det eneste er at kvalitetene og tilstanden til Carra er annerleds enn Arbeloas og Finnans. Jeg prøvde å bruke Carra, siden han er mer aggressiv defensivt. Det var tanken.