- Champions League er enklere

Rafa Benítez synes det er enklere å jobbe inn mot kamper i Champions League enn i ligaen, og håper Inter-seieren vil gi laget hans et løft. Liverpool linkes til målvakt. Lindfield tilbake.

Dagen etter Liverpools store triumf og 2-0 seier over Inter, innrømmer manager Rafa Benítez at det er lettere å sette opp det taktiske foran store europacupkamper, enn i Premier League.

- I Champions League-kamper kan du gå til kampene på en annen måte taktisk. I England spilles fotball på en annen måte, og det er vanskeligere for en manager å påvirke hva som skjer på banen. Det er ikke så enkelt å ha påvirkning med taktikk i England som det er i de andre ligaene i Europa, sier Rafa i dag til Sky Sports.

Manageren har vært under har kritikk denne sesongen, ettersom dette var året mange forventet at man skulle kunne kjempe med topplagene i Premier League. Nå håper spanjolen at tirsdagens seier vil gi laget hans et formløft med tanke på kampen om den livsviktige fjerdeplassen.

- Seieren var viktig for klubben. Vi behøvde en slik seier, og innstillingen hos spillerne var veldig bra. Hele kvelden var viktig for alle med tilhørlighet med klubben. Jeg har alltid tro på laget mitt, og dersom vi kan spille slik som vi spilte mot Inter vil vi kunne vinne mange kamper.

- Jeg vet hva folk sier om meg, men som profesjonell må du være klar for alle kamper, og forberede deg så godt du kan. Nå har vi nok en viktig ligakamp hjemme mot Middlesbrough i helgen, og nå må vi være mer stabile, avsluttet Benítez.

Liverpool linkes til ung målvakt
Den spanske avisa AS linker i dag de røde til Real Valladolids unge målvakt Sergio Asenjo. Spanjolen er 18 år gammel, og har etterhvert blitt Valladolids førstekeeper etter nyinnkjøpte Ludovic Butelle ikke har innfridd forventningene på Estadio José Zorrilla. Manchester United og Real Zaragoza skal også ha forhørt seg om målvakten de siste ukene. Asenjo signerte en ny kontrakt forrige måned, og dersom han spiller fem kamper til i La Liga denne sesongen vil en utkjøpsklausul på £3,75 millioner tre i kraft.

Lindfield returnerer til Liverpool
Craig Lindfield spilte sin siste kamp for Chester City da de tapte 1-0 for Notts County i helgen. Angriperen skal ha vist gode ferdigheter med ball, men skal ha virket noe for lett fysisk for League Two. Juniormesteren startet de tre siste kampene for laget fra Deva Stadium, men på grunn av klubbens lønnstak var det umulig for dem å beholde han utover den avtalte måneden.

- Craig Lindfield har returnert til Liverpool, og vi ønsker han alt det beste. Han gjorde det godt i tiden her, men låneperioden var ferdig og vi kunne ikke forlenge det eller hente inn erstatter på grunn av lønnstaket, sier Bobby Williamson til the Evening Leader.

- Det var ingen ting jeg kunne gjøre for å beholde Craig, og jeg ønsker han lykke til resten av karrieren.

Lindfield vil nå være et angreppsalternativ for Gary Ablett og reservelaget som for tiden topper reservelagsligaen.