- Defensiv styrke er viktig

Benítez mener flere alternativer i backrekka kan være nøkkelen til suksess. Aurelio skadet? En skadet Finnan vil ikke til Villa.

Rafael Benítez mener at hans mange defensive alternativer kan være nøkkelen til at de røde nå kanskje kan være med å kjempe på alle fronter i 2008/09. Liverpool holdt buret rent for tredje gang på rad i lørdagens 4-0-seier mot Rangers.
- Vi slapp inn noen mål sist sesong som vi normalt ikke gjør, sier Rafa til Liverpool Daily Post.

- Dette året har vi samtlige av Sami Hyypiä, Jamie Carragher, Martin Skrtel og Daniel Agger friske, slik at vi har fire gode miststoppere.

- Vi har Andrea Dossena og Fabio Aurelio, når han er skadefri. Så vi har gode alternativer på venstre, og Alvaro Arbeloa, Steve Finnan og Philipp Degen er tre gode spillere på høyre.

Ut ifra Rafael Benítez' kommentarer virker det som Aurelio er skadet. Brasilianeren har i hvert fall ikke spilt de to siste treningskampene.

De engelske tabloidavisene Daily Express og Daily Star skriver at Steve Finnan sto over kampen mot Rangers grunnet en mindre skade. Den opprinnelige planen var at Finnan skulle inngå i en del av handelen som tar Gareth Barry til Liverpool, men iren skal ikke være særlig lysten på en overgang til Villa Park, skriver de samme kildene. I verste fall må Hicks og Gillett hente fram mer kontanter dersom Barry skal bli rød.