- Det beste Liverpool-laget jeg har spilt på

Dirk Kuyt mener at årets Liverpool-lag er det beste han har spilt på siden han ankom Merseyside. Nederlenderen hevder at de røde har vist en utrolig fremgang denne sesongen.

Dirk Kuyt trekker frem seirene over Manchester United og Chelsea som bevis på den fremgangen han hevder å være en del av.

- Vi er en familieklubb. Det skjønner du når du kommer hit, sier krølltoppen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg kan dra frem Steven Gerrard som eksempel. Han er en verdensstjerne, men utenfor banen er han veldig jordnær.

- Årets lag er det beste Liverpool-laget jeg har spilt på. Når vi slår en klubb som Manchester United så er det et langt steg i riktig retning. Vi viser at vi har styrken som kreves for å vinne vanskelige kamper. Nå ønsker vi å vise at vi kan vinne denne ligaen.

Den hollandske landslagsspilleren har hatt en god sesong så langt, både som spiss og høyreving. Selv mener han at det er svært viktig at han er i stand til å omstille seg fra den ene posisjonen til den andre, skal han ha suksess i England. I går spilte han spiss mot Blackburn, og selv har han tro på at han skal klare å levere varene uansett hvor på banen han blir benyttet.

- Jeg spilte i flere forskjellige posisjoner i Holland også. Engelsk fotball er imidlertid annerledes, men jeg mener at jeg har bevist at jeg kan bekle flere forskjellige angrepsroller her også.

- Jeg er egentlig ingen høyreving, men jeg spiller på den måten jeg liker å spille, og noen ganger får jeg rom til å score mål og slå målgivende pasninger. Mye takket være at Gerrard og Torres får så mye oppmerksomhet av motstanderen.