- Det var ikke flaks

Albert Riera er ingen lykkebringer. Det var ikke flaks som gjorde at Liverpool slo Manchester United i hans debut, men mental styrke, mener han. Ny storseier for AFC.

Albert Riera var med på å senke Manchester United i sin Manchester City-debut, og på lørdag bidro han sterkt til at det samme skjedde i hans Liverpool-debut. Men spanjolen avviser at dette har noe med hell å gjøre. I stedet forklarer han lørdagens søte seier med at Liverpool-spillerne fremsto som mentalt sterke.

- United scorte først, men vi beholdt troen på oss selv og at vi kunne forandre resultatet. Vi spilte en veldig god andreomgang, sier venstrevingen til liverpoolfc.tv.

- Dette var ikke bare flaks. Du kan ikke prate så mye om flaks i fotball. Vi spilte en stor kamp, og derfor vant vi, legger han til.

Ellers var nykommeren imponert over stemningen på Anfield.

- Det kom egentlig ikke som noen overraskelse, da jeg visste at disse supporterne er de beste som finnes før jeg kom hit. Jeg visste lenge før jeg kom hit at dette er den beste hjemmebanen du kan spille fotball på. Jeg tror supporterne vil vinne mange poeng for oss denne sesongen, fordi de driver oss videre.

Storseier til AFC
AFC Liverpool  fortsetter å imponere i amatørenes rekker. I helgen vant de hele 5-0 over Oldham Town. De røde ledet 2-0 allerede etter ti minutters spill, etter scoringer av Ian Sheridan og Ian Johnson. Det var også pauseresultatet. Dave Thurston, David Eaton og Sheridan, med sin andre scoring for dagen, nettet etter hvilen.

AFC topper nå tabellen, etter å ha plukket 15 poeng og gjort 22 mål.