- Det viktigste er at vi er videre

Fabio Aurelio er enig i at Liverpool ikke spilte noen stor kamp i går kveld, men det viktigste var å gå videre. Foreløpig ingenting nytt om leggskaden han har slått opp igjen.

Setanta Sports intervjuet Fabio Aurelio etter gårsdagens kamp. Brasilianeren slo opp igjen sin muskelskade i leggen, og måtte erstattes av Andrea Dossena i pausen. Brasilianeren innrømmer at de røde ikke var imponerende i går kveld.

- Marseille var farlige i angrep, og skapte problemer for oss. Etter vi scoret tok vi ikke grep om kampen så godt som vi burde ha gjort. Dette skapte trøbbel for oss utover kampen, men det viktigste var sluttresultatet, som gjorde at vi nå er videre før siste runde, sa venstrebacken i går kveld.

Under intervjuet med Setanta Sports hadde en ansatt i klubben kommet bort til Aurelio og bedt brasilianeren møte klubblegen for å diskutere skaden. Setanta antyder at brasilianeren er usikker til kampen mot West Ham, men dersom man ser på tidligere tilfeller av denne typen skade, er spilleren ofte ute mye lenger enn en uke.

Dersom det skulle komme noen nyheter om skaden til Aurelio vil du kunne lese om det her på liverpool.no